Peste jumătate dintre suspecții de crime asupra femeilor în 2017 au fost imigranți

Peste jumătate dintre suspecții de crime asupra femeilor în 2017 au fost străini, a declarat ministrul austriac al Familiei, Juliane Bogner-Strass.

Oficialul austriac a declarat că în 2017 în Austria au fost identificați 203 suspecți de crime asupra femeilor, iar 126 dintre aceștia erau străini. Dintre străini, 62 erau solicitanți de azil – adică peste un sfert din totalul suspecților, scrie Kleine Zeitung.

Încă o dovadă că discursurile politicienilor europeni despre integrarea imigranților sunt vorbe goale.

Declarația lui Bogner-Strauss vine după mai multe crime petrecute în ultimele săptămâni și care au avut drept victime tinere ucise de solicitanți de azil.

Printre acestea, Michelle F. de 16 ani, care a fost omorâtă în localitatea Steyr de un solicitant de azil afgan în luna decembrie, și de Manuela K, tot de 16 ani, care a fost descoperită sub o pătură de frunze uscate de către mama ei în Wienner Neustadt luna aceasta. Un imigrant sirian de 19 ani a recunoscut că a asasinat-o pe Manuela.

Anul trecut, potrivit declarațiilor autorităților, majoritatea autorilor de crime din capitala Austriei, Viena, au fost străini.

Sursa: Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale