„Allah e mare”: musulmanii rad, sarbatoresc ca focul distruge catedrala Nôtre Dame in Saptamana Sfanta

„Allah e mare”: musulmanii rad, sarbatoresc ca focul distruge catedrala Nôtre Dame in Saptamana Sfanta

Articol scris de: karensmithdotblog

Martorii spun ca focul a izbucnit la Catedrala de 850 de ani astazi mai devreme. Acoperisul si turnul s-au prabusit si oficialii cred ca „nimic nu va ramane” desi 400 pompieri lupta cu focul. Pana acum s-a spus ca nu exista morti sau raniti, desi de la pompieri s-a anuntat ca unul dintre ei este grav ranit. Locuitorii din vecinatate au fost evacuati.

Jihadistii s-au bucurat de  incendiul care cuprindea Catedrala Nôtre Dame din Paris, Franta, punand fotografiile flacarilor si ale fumului pe retele sociale,  si comentarii in care isi exprimau bucuria punand rasete.

Daca ai fi ras de-o moschee care arde mass-media iti cerea capul. Autoritatile investigheaza cauza infernului dar nu suntem atat de naivi sa credem ca ni se va spune adevarul daca a fost un incendiu provocat la cea mai mare Catedrala, emblema a Parisului si Frantei, chiar in Saptamana Sfanta.

Utilizatorul Twitter Damien Rieu a postat un videoclip care arata numarul de persoane care raspund la un videoclip al bisericii din Paris cu un emoji de „ras”. Rieu a postat alte exemple de musulmani care aplauda disparitia relicvei crestine .

„Allah este mare”, a comentat Mohamed Mouara la vedere …

S-ar putea sa nu fi pus jihadistii focul, dar cu siguranta il sarbatoresc. Multi musulmani considera ca ruinele si distrugerea structurilor non-musulmane marturisesc adevarul Islamului, deoarece Coranul sugereaza ca ramasitele civilizatiilor nemusulmane vechi distruse sunt un semn ca Allah i-a pedepsit pe cei care i-au respins adevarul: „Multe au fost caile vietii care au trecut inaintea voastra: calatoriti pe pamant si vedeti ca a fost sfarsitul celor care au respins Adevarul „(3: 137).

Notre Dame fire: Huge inferno devastates world famous cathedral and sends smoke billowing across Paris

‘ALLAH EST GRAND’: Muslims laugh as blaze destroys Notre Dame cathedral during Holy Week

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale