„Citesc Biblia tot timpul şi mă rog neîncetat!”

„Citesc Biblia tot timpul şi mă rog neîncetat!” – Stiri Crestine.ro

MANILA, Filipine – Manny Pacquiao legenda boxului mondial şi-a arătat din nou forţa în ring, învingându-l pe Keith Thurman pentru a deveni campion mondial la categoria semimijlocie WBA.

La doar câteva zile după victoria lui Pacquiao asupra lui Thurman, se vorbește deja despre o revanşă cu Floyd Mayweather.

Pacquiao, în vârstă de 40 de ani, a dat slavă lui Dumnezeu pentru victoria sa asupra lui Thurman, care este cu 10 ani mai tânăr, spunând că a câștigat pentru că Dumnezeu l-a binecuvântat. Rutina lui de antrenament a inclus studii biblice zilnice și adunări de închinare împreună cu familia și personalul său.

Un oaspete de la petrecerea de victorie a postat pe o reţea socială: „Manny mi-a câștigat respectul din cauza dragostei lui față de Dumnezeu și a dorinței lui ca mulți oameni să aibă o relație personală cu Isus.”

Într-un interviu exclusiv cu CBN, Manny Pacquiao a subliniat importanța pregătirii pentru fericirea veșnică în timp ce eşti încă pe pământ.

El a spus: „Citiți Biblia încontinuu, rugați-vă neîncetat … dar până când? Cât timp mai sunteți încă în viață pe acest pământ. Aici vă alegeţi destinul pe care îl veţi avea, fie suferință veșnică, fie fericire veșnică.” Evrei 9: 27-28 , „Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata, tot aşa, Hristos, după ce S-a adus jertfă o singură dată, ca să poarte păcatul multora, Se va arăta a doua oară, nu în vederea păcatului, ci ca să aducă mântuirea celor ce-L aşteaptă.”

Pacquiao crede că Dumnezeu l-a pus într-o poziție de mare influență pentru a răspândi Evanghelia la cât mai mulți oameni.

Ca membru al Senatului filipinez, pasiunea sa pentru Biblie l-a inspirat să iniţieze Legea pentru Ziua Naţională a Bibliei, în care se afirmă: „Ca națiune predominant creștină și cea mai mare națiune creștină din Asia Pacific, această lege proclamă valoarea Sfintei Scripturi ca şi bază a credinței creștine.”

Pacquiao a reamintit tuturor: „Cu toții avem nevoie de Cuvântul lui Dumnezeu să ne îndrume și să ne călăuzească în fiecare aspect al vieții noastre.”

În ianuarie, Pacquiao l-a învins pe Adrien Broner, prin decizie unanimă, păstrându-şi titlul mondial la categoria semimijlocie.

Cu câteva zile înainte de meciul cu Broner, Pacquiao a fost încântat atunci când oameni din echipa lui Broner au venit la studiul său biblic.

El îşi reaminteşte: „Au venit de 3 ori. Cred că Dumnezeu i-a încredinţat cu privire la adevărul despre Isus și acesta este cel mai important lucru în fiecare meci în care lupt.”

Oamenii de la petrecerea de victorie au mărturisit că, după lupta cu Thurman, chiar dacă Pacquiao încă suferea după loviturile primite, el nu pregeta să vorbească despre darul vieții veșnice cu toți cei prezenţi, care pentru el este cea mai mare victorie pe care o poate avea cineva vreodată.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale