„Ne place să facem acest lucru aici”

„Ne place să facem acest lucru aici” – Stiri Crestine.ro

Un fotograf a reuşit să imortalizeze un moment emoţionant, atunci când un lucrător dintr-un  fastfood american Chick-fil-A s-a oferit să se roage pentru o clientă.

Brittany Calden a intrat într-un Chick-fil-A aflat de-a lungul autostrăzii 72 din oraşul american Madison, când a observat că un angajat, Stephen Spray, făcea conversaţie cu o clientă.

La un moment dat, ea l-a văzut pe Spray cum se aplecă uşor, pune mâna pe umărul femeii cu care vorbea și închide ochii în timp ce rosteşte o rugăciune. Calden nu a putut rezista momentului şi a făcut imediat o fotografie.

„Ca şi fotograf, a fost ceva instinctual să scot aparatul şi să imortalizez momentul”, a spus Calden pentru postul tv FOX 5. „Sunt într-o permanentă căutare de lucruri care să-mi creeze emoţie și acesta a fost unul din acele cazuri.”

Spray a intrat ulterior în vorbă şi cu Calden, după ce şi-a terminat rugăciunea, şi i-a spus că a simţit o „un îndemn de la Duhul Sfânt care l-a făcut să se roage.”

„Nu e ceva neobișnuit,” a mărturisit Spray. „Lucrez aici într-un loc unde, dacă simt un impuls să mă rog pentru cineva, pot să fac asta chiar pe loc. Oamenii au nevoie de rugăciune, de încurajare și de iubire. Asta încercăm să facem aici.”

Calden remarcă faptul că Steve este un angajat vechi care a ajuns să fie îndrăgit de mulţi clienți care calcă pragul localului.

„Dl. Spray găseşte întotdeauna timp să meargă la mesele unde clienţii îşi mănâncă sandwichul, să-i întrebe cum le merge ziua și întotdeauna încearcă să-i binedispună și să le facă ziua mai bună decât era înainte ca să vină acolo,” a explicat ea.

Acest lucru, remarcă artista fotograf, este doar o parte din cultura bazată pe relaţii de prietenie și credință pe care Chick-fil-A o cultivă.

„Am mai fost la acest fast-food, angajaţii ne cunosc şi de îndată ce intrăm, suntem întâmpinați cu un salut prietenesc şi ne este strigat numele – este ireal”, a explicat Calden. „Ei îmi țin chiar și copilul în braţe atunci când am mâinile ocupate și fac tot posibilul ca să ne simțim bine. Acum vreo două zile, în timp ce plecam, o angajată a alergat până la ușă ca să îi ofere o îmbrățișare fiicei mele înainte de a pleca. Ei nu fac toate astea pentru ca cineva să-i laude. Acești angajați îl au pe Isus în inima lor și asta este evident de fiecare dată când intrăm în restaurantul lor.”

Calden a adăugat că Spray nu avea nici o idee că i s-a făcut poză. Aşa este el, a remarcat ea, „și asta din cauza Celui pe care Îl reprezintă – Hristos.”

Arborând în mod public un puternic spirit creștin, Chick-fil-A și-a câștigat o reputație pentru modul în care ştiu să-şi păstreze angajaţii, iar acest lucru se vede în atitudinea acestora care de multe ori  nu precupeţesc nici un efort pentru a servi clienţii cât mai bine. Luna trecută, un angajat de la un drive-thru a sărit pe fereastră pentru a ajuta la salvarea vieţii unui copil, ce se înecase cu mâncare.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale