Revenire miraculoasă a unui copil care nu mai respira după ce a fost scos din apă în timp ce era la plajă

Revenire miraculoasă a unui copil care nu mai respira după ce a fost scos din apă în timp ce era la plajă

Băiatul în vârstă de 12 ani, Levi Floyd, îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că şi-a revenit în mod miraculos, după ce şi-a pierdut cunoştinţa şi aproape că s-a înecat, iar familia sa a început să cânte și să se roage lui Dumnezeu pentru ca el să revină la viaţă, după ce l-au scos din apă.

„A fost o minune, fără îndoială”, a spus mama lui Levi, Lyndsey Floyd, conform Christian Post.

În timpul weekendului , toată familia a fost în concediu  la plaja Holden Beach din statul american Carolina de Nord, iar pre-adolescentul a dispărut într-un val și nu a mai ieşit la suprafaţă. Când familia lui a observat că el nu mai iese din apă, tatăl său l-a căutat şi l-a scos din apă, pentru a descoperi că pielea acestuia se făcuse albastră și nu mai respira.

„Levi rămăsese fără viață. Nu mai respira,nimic”, îşi aminteşte Lyndsey. „Arăta de parcă tatăl său a pus pe nisip 120 de kilograme de cauciuc albastru. De parcă nu era nici măcar o persoană.”

Verişoara lui Levi, care este asistentă medicală, a început să efectueze manevre de resuscitare asupra băiatului. Resuscitarea a continuat o perioadă de timp, însă Levi tot nu-şi revenea.

Revenire miraculoasă a unui copil care nu mai respira după ce a fost scos din apă în timp ce era la plajă

În timpul în care se derulau manevrele de resuscitare, ceilalţi membri ai familiei au început să se roage și să cânte. „Cântaţi mai tare, copii, închinaţi-vă lui Dumnezeu. Cât mai tare!” „Şi la un moment dat am auzit strigătul: – I-a revenit pulsul!” – a spus Lyndsey.

Levi şi-a revenit complet după ce a petrecut câteva zile în spital. Evenimentele din acea zi sunt încă puțin în ceaţă în mintea lui. „ Acest lucru nu poate fi real. Nu m-am înecat. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat”, spune el.

Ceea ce își amintește însă este melodia muzicii și rugăciunile familiei sale. „Fratele meu, sora mea și verii mei au început să cânte și să se roage”, a spus el. „Îmi amintesc cum spuneau: Isuse, te rugăm lasă-l să îşi revină.”

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale