30.000 de doctori spun că uciderea unui copil nenăscut nu este necesară pentru salvarea vieții unei mame

30.000 de doctori spun că uciderea unui copil nenăscut nu este necesară pentru salvarea vieții unei mame

Grupări medicale reprezentând peste 30.000 de doctori americani au declarat că uciderea intenționată a unui copil prin avort nu este niciodată necesară pentru a salva viața unei mame.

Asociația Americană de Obstetricieni și Ginecologi pro-viață (AAPLOG), Colegiul American de Pediatri (ACPeds) și Asociațiile Medicale și Dentare Creștine (CMDA), reprezentând peste 30.000 de profesioniști din domeniul medical, au emis o corecție a declarației comune lansate recent cu privire la avort de către Colegiul American de Obstetricieni și Ginecologi (ACOG) și Societatea pentru Planificare Familială (SFP).

Dr. Donna Harrison, director executiv AAPLOG, a afirmat cu convingere că „există o diferență între avortul electiv – o procedură făcută pentru a se asigura că un copil este născut mort – și separarea mamei și a copilului pentru a salva viața mamei. Conducerea ACOG ascunde înșelător, în spatele confuziei privind definiția avortului, sugestia că astfel de intervenții pentru a salva viața mamei sunt totuna cu avorturile elective”.

Dr. Cretella, director executiv ACPeds a explicat că „o procedură de separare pentru tratarea patologiei materne urmărește să salveze atât viața mamei cât și pe a copilului ei, dacă este posibil. În opoziție, un avort, pe care publicul larg îl percepe ca avort electiv, intenționează să livreze un copil mort de fiecare dată”.

„Acesta este motivul pentru care un copil născut viu după un avort electiv se numește «avort eșuat». Separarea copilului de mamă nu a eșuat. Ceea ce eșuat este că bebelușul ei nu a reușit să fie ucis”, a adăugat Dr. Cretella.

În cele din urmă, Dr. Michael Chupp, director executiv CMDA, a subliniat referitor că declarația AOCG și SFP care pledează pentru avortul electiv că „este desincronizată cu cei 85% dintre obstetricienii și ginecologii care nu efectuează avorturi”.

Sursă: LifeNews via 

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale