Un bărbat dă în judecată Apple: „M-a împins manipulativ spre homosexualitate”

https://www.infocrestin.com/

Un bărbat din Rusia a solicitat companiei Apple daune morale de peste 15.000 de dolari, după ce, consideră el, gigantul tehnologic „i-ar fi schimbat orientarea sexuală”.

Bărbatul a acuzat Apple că l-a „împins manipulativ spre homosexualitate”, ceea ce i-a provocat „suferință morală și dăunătoare sănătății mintale”. D. Razumilov susține că a început să fie atras de persoanele de același sex în această vară, după ce a primit 69 de GayCoins, pe o aplicație pe care a descărcat-o pe iPhone, în 2017. Cel care a trimis cele 69 de criptomonede ar fi transmis și mesajul „nu judeca fără să încerci”.

„M-am gândit, într-adevăr, de ce să judec ceva fără să încerc? Și am decis să încerc să am relații cu persoane de același sex. Pot spune că după două luni am început să am întâlniri cu persoane de același sex.
Nu știu cum să le explic părinților, nu știu cum să ies din toată chestia asta. După ce am primit mesajul menționat mai sus, toată viața mea s-a schimbat în rău. Nu va mai fi niciodată normală”, a scris Razumilov, într-o plângere.

Razumilov cere daune în valoare de 15.300 de dolari.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale