Un tânăr creștin o iartă pe femeia care i-a ucis fratele și o îmbrățișează

Un tânăr creștin o iartă pe femeia care i-a ucis fratele și o îmbrățișează – Stiri Crestine.ro

Dallas, Texas: Într-o imagine incredibilă de compasiune umană și creștină, un tânăr al cărui frate a fost împușcat și ucis a iertat-o pe femeia care a fost găsită vinovată pentru crimă, îndemnând-o să-L accepte pe Hristos.

Fostul ofițer de poliție din Dallas, Amber Guyger, a împușcat și ucis un bărbat neînarmat în apartamentul acestuia, susținând că a crezut că a intrat în apartamentul ei, aflat la un etaj mai jos, unde a întâlnit un intrus.

După ce Guyger, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru moartea lui Botham Jean, judecătorul i-a permis fratelui victimei, Brandt Jean, să se adreseze lui Guyger în sala de judecată plină până la refuz.

Momentele care au urmat și ceea ce a spus tânărul i-a înmărmurit pe cei prezenți și a atras atenția întregii națiuni.

„Te iert”, a spus Brandt Jean, „și știu că dacă îl cauți pe Dumnezeu și Îi ceri, El te va ierta. Vorbesc în numele meu, nu al familiei mele; te iubesc la fel cum îi iubesc pe toți ceilalți. Nu voi spune că sper să mori și să putrezești așa cum a zis fratele meu, ci eu personal vreau să ai parte de tot ce e mai bun”.

„Nici măcar nu vreau să mergi la închisoare. Vreau tot ce e mai bun pentru tine, deoarece știu că exact asta ar vrea și Botham să faci… și cel mai bine ar fi să-ți predai viața lui Hristos”.

După ce și-a șters lacrimile, Brandt Jean s-a întors către judecător și l-a întrebat: ”Nu știu dacă se poate, dar aș putea s-o îmbrățișez?”

Când judecătorul uluit și în lacrimi nu a răspuns, Brandt a insistat: „Vă rog”. Judecătorul i-a permis și cei doi s-au îmbrățișat în centrul sălii de judecată. Guyger, în lacrimi, s-a aruncat în brațele lui Brandt Jean și a suspinat în timp ce el îi vorbea la ureche. Era evident că ea nu voia să-i dea drumul omului care tocmai îi ușurase povara vinovăției.

„Acest proces a fost tragic, crud, a ridicat întrebări cu privire la practicile poliției și a atras atenția la nivel global”, a notat reporterul Fox4. „Dar în acel moment, toată lumea a fost uluită, urmărind un adolescent care o ierta pe cea care i-a ucis fratele”.

Poate mișcată de gestul de iertare inspirat de Hristos tânărului, judecătorul Tammy Kemp a mers în birou, și-a luat Biblia și i-a dat-o lui Guyger.

„Poți să iei Biblia mea. Mai am încă trei sau patru acasă. Asta este cea pe care o folosesc în fiecare zi”.

„Asta trebuie să faci în luna următoare”, a continuat judecătorul. „Spune chiar aici. Ioan 3:16. Și de aici începi. „Pentru că atât de mult a iubit Dumnezeu lumea…”

Potrivit Fox4, judecătorul Kemp a continuat s-o îndrume pe Guyger să-l accepte pe Isus Hristos în viața ei. Cele două s-au rugat împreună și în acele momente, Guyger a făcut exact ce i-a spus tânărul să facă, cerând mântuirea acolo, în sala de judecată.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale