738 de bebeluși nenăscuți au fost salvați

738 de bebeluși nenăscuți au fost salvați – Stiri Crestine.ro

Cinci lucrători la clinici de avort au demisionat de la locul lor de muncă și peste 700 de bebeluși nenăscuți au fost salvați în urma celor 40 de Zile pentru Viață din această toamnă. Campania 40 de Zile pentru Viață are loc anual și cheamă oameni la rugăciune, post și marșuri pașnice în fața clinicilor de avort.

„A fost cel mai bun an din istoria 40 de Zile pentru Viață”, a declarat Shawn Carney, președintele campaniei în timpul unei transmisiuni web pe 18 noiembrie. Potrivit unui raport întocmit după campanie, cinci angajați au renunțat la industria avortului iar 738 de vieți de bebeluși au fost salvate.

„Chiar dacă numai un bebeluș ar fi fost salvat, tot ar fi meritat”, a declarat Sue Thayer, fost manager al Planned Parenthood, actual director de campanie 40 de Zile pentru Viață.

În Fort Pierce, Florida, o femeie însărcinată a ajuns la clinica de avort înainte ca aceasta să se deschidă la ora 7 dimineața. Acolo se aflau deja de la ora 5 voluntarii din cadrul campaniei 40 de Zile pentru Viață, care se rugau în fața clinicii.

„I-am oferit o geantă cadou, o ecografie gratuită și ne-am oferit să o ajutăm în perioada sarcinii cu orice are nevoie”, a scris Laurie, descriind întâlnirea cu această femeie. „Ea a acceptat cadoul nostru și a început să ne povestească despre faptul că este însărcinată cu gemeni. A decis să nu mai avorteze.”

În Madison, Wisconsin, o femeie însărcinată a intrat într-o clinică Planned Parenthood, însă a ieșit repede și i-a spus unui voluntar al campaniei 40 de Zile pentru Viață, că are nevoie numai de o îmbrățișare. Femeia avea trei copii acasă, iar soțul ei tocmai o părăsise.

„Am venit aici de două ori pentru a încerca să programez avortul”, i-a spus ea voluntarului. „Când am intrat, mi-ai spus că te rogi pentru mine și pentru bebeluș. Acest lucru m-a făcut să ies.” Voluntarii au dus-o pe această femeie la un centru de ajutorare pentru femeile însărcinate unde a primit sprijinul de care avea nevoie.

În Manchester, New Hampshire, o mamă care împingea un cărucior s-a apropiat de voluntari și le-a spus cum campania 40 de Zile pentru Viața din anul precedent a convins-o să nu facă avort.

„Vreau numai să știți că faceți ceea ce trebuie”, a spus ea. „Am venit anul trecut aici pentru a face avort și am găsit oameni care se rugau. Acum am un copil – numai pentru că cineva s-a aflat aici. Și verișoara mea a venit aici. Ea a făcut un avort, pentru că nu a fost nimeni să se roage pentru ea.”

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale