Musulmanii din Germania doresc piscine separate deoarece religia nu le permite

Musulmanii din Germania doresc piscine separate deoarece religia nu le permite

Musulmanii doresc piscine separate deoarece religia nu le permite să se amestece cu europenii dar mai ales să facă baie alături de femei.

Mai nou vor o piscină doar pentru ei, dar nu oricum, potrivit Islamului ortodox, femeile şi bărbaţii nu pot înota împreună aşa că vor separat.

În Germania, cu puţină întârziere faţă de alte naţiuni europene, a apărut dialectica asupra bunătăţii pentru imigranţi. Şi, politica, mai ales după ultimele rezultate electorale, a început să semnaleze existenţa unor dificultăţi legate de dezvoltarea unei societăţi deschise.

Boomul partidului AFD, este semnificativ: suveranismul populist, care intenţionează să pună în discuţie multiculturalismul şi efectele sale, înrădăcinându-se până şi în foarte civilzata naţiune teutonă. Nu s-ar fi bănuit în ruptul capului o asemnea schimbare. Este vorba despre o situaţie socială care trebuie observată cu atenţie. Asta fiindcă de destinul Germaniei depind, cel puţin în parte, soarta altor naţiuni europene.Iar cazul Frankfurt este emblematic.

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale