Tipografie creştină din S.U.A. refuză publicarea unei reviste cu mesaj LGBT

Tipografie creştină din S.U.A. refuză publicarea unei reviste cu mesaj LGBT – Stiri Crestine.ro

O tipografie creștină din statul Alabama se află în centrul unui scandal în mass-media de peste ocean, după ce a refuzat să tipărească un număr al unei reviste destinate studenților în care erau materiale cu mesaj LGBT, fapt care contravine convingerilor religioase ale proprietarilor tipografiei.

Interstate Printing tipărește din anul 2012 revista Due South, o publicație destinată studenţilor de la Universitatea din Alabama de Sud, potrivit editorului-șef al publicaţiei Sara Boone. Dar compania a refuzat să tipărească ultimul număr al revistei care conținea materiale despre studenții LGBT și Drag Queens, conform AL.com.

Acest număr al revistei conţinea și materiale care se concentrau pe rasă, persoane cu dizabilităţi și religie.

„M-au trimis un e-mail înapoi și mi-au spus că își vor exercita dreptul de a refuza tipărirea acestui număr, deoarece nu respectă valorile lor creștine și speră că vom tipări alte numere în viitor, care nu au conținut LGBT”, a spus Boone, adăugând că tipografia în cauză le-a ofertat un cost de 5.000 de dolari pentru a tipări 3.500 de exemplare.

„Este foarte ironic pentru mine, deoarece acest număr al Due South este o ediţie specială care prezintă probleme legate de diversitate și incluziune. Și este prima ediţie specială pe care am produs-o vreodată. Refuzul lor de a tipări, deoarece conţinutul este atât de divers, este incredibil de ironic ”, a adăugat Boone.

Un reprezentant al Interstate Printing a declarat pentru

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale