Un oraș din Marea Britanie a fost complet islamizat

Un oraș din Marea Britanie a fost complet islamizat

Doar 48 din 4.033 de persoane care trăiesc în Savile Town sunt locuitori albi și nu mai există aproape nicio diversitate în oraș pentru că majoritatea celorlalți rezidenți sunt din Pakistan sau India.

Într-un articol în stil documentar, Daily Mail numește Savile Town „cel mai omogen oraș din Marea Britanie din punct de vedere al rasei”, deoarece majoritatea oamenilor au aceeași cultură și sunt musulmani.

Nu este o coincidență, deoarece în majoritatea locurilor musulmanii preferă să trăiască cu oameni similari din punct de vedere cultural.

O mulțime de migranți au venit în orașul Savile pentru ocuparea locurilor de muncă prost plătite în fabricile de lână. După un timp și-au deschis propriile magazine pentru îmbrăcăminte islamică și covorașe pentru rugăciuni.

În curând, pub-urile au fost închise, precum și alte magazine occidentale, inclusive cele cu alimente. Între timp a fost construită o moschee pentru aproximativ 4.000 de închinători, iar imaginea străzilor s-a schimbat pentru totdeauna.

„Multe femei musulmane care trăiesc aici, vorbesc puțin sau deloc limba engleză… Nevestele au vieța restrânsă: doar creșterea copiilor, gătit sau merg la evenimentele unde participă doar femei la imensa moschee locală.

„Îmi imaginez că multe femei au fost aduse în Marea Britanie pentru a se căsători cu bărbații musulmani care au făcut din această zonă casa lor, scrie The Daily Mail.

Potrivit ziarului, chiar și doamna care vinde înghețată vara poartă burka în Savile Town, iar fetele tinere sunt obligate să poarte haine islamice.

„Trist, fiecare fată pe care am văzut-o – chiar și cele de șase și șapte jucându-se în parc – era înfășurată într-un hijab, acoperită complet ca nu cumva un bărbat să îi vadă pielea”, spune reporterul Daily Mail.

Dezvoltarea orașului oferă perspectiva viitorului: islamul nu aduce diversitate, ci aduce o societate omogenă, o societate exclusiv pentru musulmani.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale