Poliţist se roagă împreună cu o familie a cărei maşină o oprise în trafic

Poliţist se roagă împreună cu o familie a cărei maşină o oprise în trafic – Stiri Crestine.ro

O verificare de rutină în trafic s-a sfârşit cu rugăciune, după ce Ross Bates, un lucrător al Poliţiei Statale din Texas, a oprit maşina unui cuplu şi a aflat că aceştia tocmai ce fuseseră înştiinţaţi despre un deces în familie.

Potrivit KHOU, un post TV local, Lanell James, o profesoară de gimnaziu, călătorea cu maşina din orăşelul Conroe către Dallas, împreună cu soţul ei Lamar, după ce aflaseră că fratele lui Lamar tocmai a murit subit. Pe când călătorea pe străduţele unui mic oraş, aflat în drumul lor, poliţistul Bates i-a reperat în trafic şi i-a tras pe dreapta pentru o încălcare minoră a unei reguli de circulaţie.

Bates i-a întrebat unde se îndreaptă, iar Lanell i-a spus despre decesul neaşteptat al cumnatului ei.

„El a spus: ’ Oh, îmi pare rău să aud asta, ştiţi cumva unde este acum?’ povesteşte Lanell. „Soţul meu i-a răspuns, ’Da, este la morgă’, la care Bates i-a replicat, ’Nu, el este acum în casa lui din Ceruri.’ ”

Replica poliţistului i-a luat pe cei doi prin surprindere. După ce le-a dat o avertizare, poliţistul i-a întrebat dacă se poate ruga pentru ei, după care şi-a scos pălăria şi i-a ţinut de mână în timp ce a rostit o scurtă rugăciune.

„Nu ni s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, însă era exact ce aveam nevoie în acel moment,” spune Lanell. „Iţit mulţumim din inimă poliţist Bates, pentru că te-ai rugat cu noi. Există atâtea ştiri negative în media cu împuşcături între poliţişti şi infractori, tensiune rasială – e copleşitor.”

Bates, care este poliţist de 16 ani, a declarat că s-a simţit onorat să se roage cu cei doi. Într-o declaraţie trimisă postului TV el spune:

„Mă simt smerit să ştiu că faptele mele au avut un impact pozitiv asupra acestui cuplu aflat în dificultate. Ca şi poliţist statal, am întâlnit mulţi oameni care mi-au spus greutăţile prin care trec. De cele mai multe ori nu ştiu nimic despre influenţa pe care am avut-o asupra lor. Sunt onorat de cuvintele de apreciere a dnei James, şi sunt recunoscător că scurta mea interacţiune cu ei a avut o influenţă pozitivă asupra lor.”

Bates a devenit recent diacon la biserica pe care o frecventează şi are întotdeauna o Biblie la el în maşina de poliţie.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale