„Vin în Marea Britanie mânat de dragoste, nu de ură”!

„Vin în Marea Britanie mânat de dragoste, nu de ură”! – Stiri Crestine.ro

După ce la presiunea organizaţiilor LGBTQ oficialităţile locale au anulat evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc la ACC Liverpool, eveniment ce făcea parte dintr-un turneu prin Regatul Unit, Franklin Graham a scris următoarea scrisoare:

„Scrisoare către comunitatea LGBTQ din Marea Britanie

Se spune de către unii oameni că vin în Marea Britanie ca să aduc un discurs al urii față de comunitatea dumneavoastră. Acest lucru nu este adevărat. Eu vin să împărtășesc evanghelia care este vestea bună și care spune că Dumnezeu iubește oamenii din Marea Britanie și că Isus Hristos a venit pe acest pământ să ne salveze de păcatele noastre.

Fricțiunile apar, cred eu, când ne întrebăm dacă Dumnezeu definește homosexualitatea ca păcat. Răspunsul este DA. Dar Dumnezeu trece dincolo de asta și spune că toți suntem păcătoși, și mă includ și pe mine aici. Biblia spune că fiecare ființă umană este vinovată de păcat și are nevoie de iertare și de curățire. Plata păcatului este moartea, separarea de Dumnezeu pentru veșnicie.

Acesta este motivul pentru care a venit Isus. El a devenit păcat pentru noi. El nu a venit să condamne lumea, ci el a venit să mântuiască lumea dându-și viața pe cruce ca jertfă pentru păcatele noastre. Și dacă suntem gata să-l acceptăm pe el prin credință și să renunțăm la păcatele noastre, el ne va ierta și ne va oferi o viață nou, viață veșnică, în El.

Mesajul meu pentru toți oamenii este că ei să poată fi iertați și pot avea o relație bună cu Dumnezeu. Aceasta este vestea bună. Aceasta este speranța pe care oamenii de pe fiecare continent din lumea noastră o caută. În Marea Britanie, la fel ca și în Statele Unite, noi avem libertate religioasă și libertate de exprimare. Nu vin în Marea Britanie să vorbesc împotriva cuiva, vin să vorbesc tuturor. Evanghelia este inclusivistă. Eu nu vin aici mânat de ură, ci vin mânat de dragoste.

Îi invit pe toți cei din comunitatea LGBTQ să vină și s-audă pentru ei înșiși mesajul Evangheliei pe care îl voi aduce din Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. Sunteți mai mult decât bineveniți”, a declarat într-o scrisoare deschisă reverendul Franklin Graham.

ȘtiriCreștine.ro amintește că vineri, 24 ianuarie, administrația stadionului ACC Liverpool a declarat pe site-ul oficial că evenimentul din Turul Evanghelistului Franklin Graham în Marea Britanie, pe care trebuiau să îl găzduiască în iunie 2020, nu va mai avea loc. „Zilele trecute am fost conștienți de o serie de afirmații pe care le considerăm incompatibile cu valorile noastre. Având în vedere acest lucru, nu mai putem împăca echilibrul dintre libertatea de exprimare și impactul diviziv pe care acest eveniment îl are în orașul nostru. Am informat organizatorii evenimentului că rezervarea nu va mai fi îndeplinită. Suntem mândri să reprezentăm toate comunitățile și vom continua să mergem mai departe cu scopul nostru ca o afacere care să conducă la profil, evenimente majore și impact economic pentru Regiunea Liverpool City”, menționează pe site-ul oficial conducerea ACC Liverpool.

Decizia celor de la ACC Liverpool vine în urma unei scrisori trimise de rețeaua LGBTQ către Liverpool Labour în care susțin că: „Prezența evanghelistului Graham poate stârni ura, și ar putea fi o amenințare la securitatea comunității noastre LGBTQ+”.

Sute de biserici implicate în pregătirile Turului Evanghelistic alături de Asociația Billy Graham au declart într-un comunicat de presă: „Este greșit ca managerii locațiilor și oficialii locali să ia o decizie care îi dezavantajează pe creștini. Sperăm că locațiile vor permite ca contractele să rămână neschimbate”.

Turul Evanghelistului Franklin Graham în Marea Britanie va trece, în perioada 30 mai – 17 iunie 2020, prin orașele: Glasgow, Newcastle, Sheffield, Milton Keynes, Cardiff, Birmingham și Londra, ultima destinație, pe 4 octombrie 2020. În pericol se află și locația celei de-a treilea eveniment din tur. Liderii LGBTQ solicită anularea evenimentului din orașul Sheffield. Rugați-vă pentru ca aceste evanghelizări să aibă loc și să atingă inimile oamenilor din Marea Britanie.

„A spune altora Vestea bună a lui Isus Hristos este unul dintre cele mai mari privilegii pe care le cunosc, pentru că atunci când alții aud și cred Evanghelia, viața lor se schimbă pentru totdeauna” este unul din motto-urile vieții lui Franklin Graham.

Franklin Graham a organizat primul său eveniment evanghelistic în 1989 și s-a angajat să petreacă 10% din timpul său predicând. În fiecare an, el conduce festivaluri din întreaga lume ca evanghelist pentru Asociația Evanghelistică Billy Graham. Fiecare festival evanghelic organizat de Franklin Graham este rezultatul unui efort de cooperare care implică Asociația Evanghelistică Billy Graham, evanghelistul, echipa sa și mulți creștini și biserici locale. Obiectivul principal al fiecărui festival este de a aduce persoane din întreaga lume într-o relație personală cu Isus Hristos și a le alipi de o biserică locală.

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale