România și Japonia – ȘtiriCreștine.ro

România și Japonia – ȘtiriCreștine.ro

În Ziua Mondială de Rugăciune Wycliffe (11 noiembrie 2020) organizațiile din Alianța Globală Wycliffe se unesc două câte două, schimbă motive de rugăciune și mulțumire și se roagă reciproc. Anul acesta Wycliffe România se roagă împreună cu Wycliffe Japonia. Dacă doriți să vă alăturați, găsiți mai jos lista cu motivele de rugăciune:

Motive de rugăciune Wycliffe România
În primul rând, vrem să-L lăudăm pe Dumnezeu că anul acesta, în ciuda crizei de COVID-19, Dumnezeu a fost cu noi prin toate problemele de sănătate din organizația noastră. Au existat unele cazuri de COVID, dar nu cu simptome critice. De asemenea, criza economică nu ne-a lovit foarte tare. La sfârșitul anului avem o balanță pozitivă în conturile noastre, și majoritatea membrilor noștri stau binișor financiar. Ne rugăm ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pe susținătorii noștri care au fost credincioși în aceste vremuri dificile.

De asemenea, dorim să-L lăudăm pe Domnul pentru parteneriatul bun pentru proiectul de traducere al surzilor din România. Proiectul nu a fost foarte afectat în această perioadă de criză. Traducătorii au putut continua activitatea, iar sprijinul financiar le-a permis să facă acest lucru. Ei traduc Evanghelia după Marcu. Testarea în comunitate se face online. Ei sunt un pic în urmă cu programul, așa că rugați-vă să țină pasul cu volumul de muncă. Domnul să binecuvânteze susținătorii.

Activitățile noastre de mobilizare au fost mult afectate. Majoritatea planurilor făcute la începutul anului au trebuit anulate, cum ar fi vizitele la biserici, conferințele și taberele. Am încercat să fim mai activi în mediul online, dar am fost limitați de capacitatea pe care o avem în acest domeniu. Trecem prin vremuri incerte și este foarte greu să planificăm și să implementăm strategii datorită reglementărilor în continuă schimbare din țară. Vă rog să vă rugați ca Dumnezeu să ne călăuzească în fiecare zi, pas cu pas, să rămânem pe deplin dependenți de El pentru a vedea ușile deschise pe care El ni le oferă.

Îi mulțumim Domnului pentru o rugăciune pe care Dumnezeu ne-a dat-o la începutul anului, care ne dă speranța că El poate lucra chiar și atunci când noi suntem limitați. Se numește Rugăciunea 2025.

Wycliffe România se angajează să-l ceară lui Dumnezeu următoarele, până la sfârșitul anului 2025:25 de parteneriate noi cu biserici și organizații
25 de membri noi
25 de proiecte noi cu implicarea membrilor noștri
25 de mii de dolari pe an pentru susținerea traducerii Bibliei
5 dintre membrii noștri să devină consultanți

Vă rog să vă rugați pentru membrii noștri. Unii au rămas pe teren, în timp ce alții s-au întors acasă pe timpul verii. Acestea sunt momente dificile pentru toți, rugați-vă ca Dumnezeu să-i țină sănătoși și să-i protejeze pe cei care călătoresc acasă sau înapoi pe câmp. Rugați-vă ca ei să-și poată continua munca față în față sau de la distanță. Rugați-vă pentru o conexiune bună la internet pentru cei care lucrează online, și pentru călătorii și întâlniri în condiții de siguranță pentru cei care se întâlnesc fizic.

Vă rugăm să vă rugați pentru proiectul de traducere a Bibliei, al romilor din România. Proiectul se află în prezent într-o perioadă de tranziție.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x