URGENT Familia Toma afectată de COVID are nevoie de rugăciunile noastre – ȘtiriCreștine.ro

URGENT Familia Toma afectată de COVID are nevoie de rugăciunile noastre – ȘtiriCreștine.ro

O familie tânără cu doi copii se confruntă cu COVID-19. Ionuț Toma, tatăl a doi copii mici este internat în stare foarte gravă cu COVID 19. Ieri, 13 noiembrie, soția dânsului, Lidia și-a marcat aniversarea zilei de naștere în lacrimi și durere.

„Dragi prieteni! Ionuț, soțul verișoarei mele Estera și întreaga familie Toma (Lidia si Ion) au mare nevoie de rugăciunile noastre. Cu 9 zile în urma Ionuț a fost internat în spital diagnosticat cu Covid. Se simte foarte rău, plămânii sunt afectați și abia poate respira. Dimineață l-am sunat dar a fost foarte greu să poată vorbi la telefon. Domnul să aibă milă de el, soția lui Estera care astăzi sărbătorește ziua de naștere și cei doi copilași!”, este apelul pastorului Cornel Pascu din Onești, Bacău.

Cu siguranță mulți dintre noi deja au trecut prin COVID sau prin mila Domnului încă nu. Indiferent din ce categorie faceți parte, vă chemăm să vă rugați pentru această tânără familie. Rugați-vă pentru vindecarea deplină a lui Ionuț. Rugați-vă pentru Lidia și copii să fie întăriți emoțional, fizic și spiritual în această perioadă dificilă.

Rugați-vă pentru vindecarea deplină a țării, pentru medici și autorități. Pentru gestionarea calitativă a acestei crize și vindecarea deplină a celor afectați de acest virus.

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x