George Simion anunță că parlamentarii AUR vor jura pe Biblie, sugerează marxiștilor din USR să jure pe Das Kapital

George Simion anunță că parlamentarii AUR vor jura pe Biblie, sugerează marxiștilor din USR să jure pe Das Kapital

Twitter-ul lui George Simion este FIERBINTE după ultimele comentarii făcute de liderul partidului:

Am urmărit fragmente din emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, unde am remarcat câteva lucruri.

Adrian Ursu încerca să-i facă pe români să-și piardă încrederea în AUR prin tot felul de acuzații la adresa lui George Simion. L-a întrebat ce părere are despre Antonescu și Codreanu, la care George a răspuns bine, personaj istoric, cu bune, cu rele.
George Simion a fost nevoit să spună că nu este antieuropean, cel puțin declarativ momentan nu susține Roexit, dar poate joacă șah în 5 dimensiuni?
Felul în care George Simion a răspuns la întrebări, relaxat, ascuțit, glumeț, emana energie înaltă, se poate compara cu energia în jurul lui Trump în 2016.
Nu și-a cerut scuze, nu și-a renegat trecutul de ultras, nu s-a justificat. Odată ales de popor, nu are de ce să se justifice. Legitimitatea lui și ideile pe care le propagă sunt acoperite de votul popular.

Până acuma, cu toate tunurile puse pe AUR și Simion, se descurcă bine sub presiune. Să vedem cum se descurcă în următoarele zile și săptămâni.

Agenții de influență cosmopoliți au început să se lamenteze și să se sperie de valul naționalist aflat în continuă creștere.

Este o avalanșă.

Da, Luciane, va fi obligatoriu să-ți faci cruce, iar toți gayii și minoritățile urmează să fie băgate în lagăre de muncă. Mai bine plecați din țară până nu se dau legile rasiale pe care le pregătește AUR.

Prea mult am stat la cheremul străinilor, e timpul să ne ridicăm prin muncă. Prin munca delincvenților, a țiganilor și a tuturor indezirabililor care altfel ar fi o povară pentru societate.

Aviz vouă liberalo-useristo-poponarilor, vremea voastră a trecut.

România a intrat în epoca de AUR.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x