PREMIERĂ Primul sezon Cartea Cărților în limba română GRATUIT pe Youtube! – ȘtiriCreștine.ro

PREMIERĂ Primul sezon Cartea Cărților în limba română GRATUIT pe Youtube! – ȘtiriCreștine.ro

Acum Biblia prinde viață pentru întreaga familie. În prag de Crăciun The Christian Broadcast Network (CBN) și Alfa Omega TV prezintă o surpriză de proporții. Mult așteptatul moment a sosit, iar acum cu mic și mare, explorăm aventurile Cartea Cărților în limba română absolut gratuit. Primul sezon în limba română Cartea Cărților, poate fi văzut pe site-ul oficial www.carteacartilor.tv, în aplicația gratuită Cartea Cărților și pe canalul oficial de Youtube!

Călătoriți în timp împreună cu Cristi, Oana și Memo, în fiecare zi de sâmbătă, ora 11:00 LIVE pe canalul de Youtube Cartea Cărților. Vedeți aici playlist-ul primului sezon cu primele nouă episoade deja disponibile și setați-vă memento-uri pentru următoarele săptămâni. Petreceți fiecare dimineață de sâmbătă călătorind în timp.Instalați acum și aplicația gratuită Cartea Cărților, o colecție bogată în resurse accesibile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. Explorați zilnic filmulețe, imagini și jocuri biblice interactive, concursuri biblice, rebusuri, Biblia online completă, metode interactive pentru memorarea Versetului Zilei, întrebări și răspunsuri din Biblie, profiluri biblice și provocări zilnice, de asemenea și alte instrumente utile pentru creșterea spirituală și educarea biblică a copiilor.

Cartea Cărților este o lume nouă a cunoștințelor și distracției sănătoase, unde copilul dvs este în siguranță în spațiul online. Când predarea se termină, distracția continuă pentru întreaga familie, Cartea Cărților oferind acces gratuit la explorarea jocurilor online, o provocare biblică zilnică și aplicația „Cartea Cărților”, care se poate descărca pentru telefoanele cu sistemul de operare Android AICI sau cele cu IOS de AICI.

De asemenea puteți cumpăra programul educațional Academia Cartea Cărților, cu 40 de lecții biblice complete cu toate elementele necesare pentru o experiență unică în familie, la școala duminicală, la Cluburi pentru copii, tabere de zi sau orice alt context unde putem oferi educație biblică.

Academia „Cartea Cărților” este un program unic dezvoltat după o metodologie detaliată, foarte bine gândită pentru copii secolului XXI care conține lecții biblice, cântece, jocuri, mâini dibace și conținut video exclusiv în baza legendarului desen animat Cartea Cărților.

Programul Educațional Academia „Cartea Cărților” creat în baza desenelor animate din Sezonul 1 conține 13 module, a câte trei lecții biblice fiecare + o lecție de recapitulare. În total, Academia „Cartea Cărților” însumează 40 de lecții complete, concepute pentru un an școlar întreg.

Formatul conceput pe module permite bisericilor să adapteze programa la nevoile lor individuale, având posibilitatea să folosească acest instrument în diverse scopuri și ocazii: școala duminicală, tabere de zi pentru vacanța de vară, iarnă sau de primăvară, tabere staționare, programe în timpul săptămânii sau evenimente speciale. Un an plin de aventuri zilnice sau săptămânale pentru copii dvs.

Lecțiile sunt concepute pentru grup mare și studiu în grupuri mici. Grupul mare reunește clasele 1-6, apoi acesta se împarte în grupuri mici, clasele 1-3 și 4-6. Aceste lecții pot fi adaptate și pentru bisericile mici unde la școala duminicală este o singură grupă cu copiii de vârste diferite.

„Cartea Cărților” e un proiect de evanghelizare și ucenicizare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. A fost lansat prima oară în 1981, în Japonia. Datorită popularității acestei serii, Biblia a ajuns cea mai vândută carte în Japonia. Peste o jumătate de miliard de oameni din 106 țări au vizionat prima serie a „Cartea Cărților”. Noua versiune „Cartea Cărților” este produsă de aceeași echipă de artiști experimentați care au realizat și desenele „Regele Leu”, „Mulan” și „Frumoasa și Bestia”.

Până în prezent, sezonul 1 din „Cartea Cărților” a fost tradus în 45 de limbi, cu alte 4 limbi în curs de finalizare. Producția a fost lansată în România în noiembrie 2016, iar în 2017 audiența a atins cifra de peste 160 de milioane în toată lumea. În România, Alfa Omega TV și alte 35 de stații de televiziune afiliate din întreaga țară au difuzat aventurile lui Cristi, Oana și Memo prin lumea Bibliei. Filmul „Cartea Cărților” a fost lansat și în Republica Moldova în toamna lui 2017 în limba rusă și în martie 2018, în limba română la postul public de televiziune Moldova 1.

„Cartea Cărților” e un proiect dezvoltat de The Christian Broadcast Network (CBN), dublat și difuzat de Alfa Omega TV în România.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x