Vaccinul Anti-Covid trebuie evitat cu orice preț! Mesaj de la Robert F. Kennedy, Jr.

Vaccinul Anti-Covid trebuie evitat cu orice preț! Mesaj de la Robert F. Kennedy, Jr.

„Pentru toți pacienții mei:

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare anti Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și deci modifică materialul genetic individual, acest fapt reprezentând o manipulare genetică, lucru care era deja interzis și considerat penal.

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare anti Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și deci modifică materialul genetic individual, acest fapt reprezentând o manipulare genetică, lucru care era deja interzis și considerat penal.

Această intervenție poate fi comparată cu manipularea genetică a alimentelor, care este de asemenea,extrem de controversată. Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii medicale, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daunele cauzate de unele vaccinuri anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Cei vaccinați cu noul vaccin vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chist sau fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă mai putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic. În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a mai fost comisă niciodată la o scară atât de mare în toată istoria omenirii. Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic german cu mare experiență: ”De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică!”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește o tehnologie experimentală de ARNm. Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.
Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine se leagă și acționează ca o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

Sursă:
Robert F. Kennedy, Jr.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE = O INFRACȚIUNE ÎMPOTRIVA OMULUI.
EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU?
– CLARIFICARE:
1. EXISTĂ VIRUSUL?
DA, ca mulți alți viruși.
2. Poate fi VINDECAT?
DA, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.
3. EXISTĂ MEDICI BUNI?
DA și sunt mulți! Unii acționează discret oferind tratamentele adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și au postat multe videoclipuri pe internet care vorbesc despre aceste tratamente, îsă multe au fost amenințate, descalificate, cenzurate sau reduse la tăcere și șterse.
4. OAMENII DIN CERCETARE INVESTIGHEAZĂ?
DA, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de Știință Pentru Adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului și abordarea greșită a problemei falsei pandemii.
5. ESTE O PANDEMIE?
NU. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie înainte de a declara pandemia, pentru a nu pune capăt pandemiei.
6. ESTE CONTAGIOASĂ?
DA, ca toate gripele.
7. Dacă iau virusul, înseamnă că voi muri?
NU. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. POATE FI PREVENIT?
DA, să menții un sistem imunitar ridicat și să ai o igienă personală strictă (să te speli pe mâini de câte ori vii de afară). Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. SUNT CORECTE CIFRELE DE INFECTATI ȘI MORTI DE VIRUS?
NU. În SUA s-a descoperit că TOATE datele raportate ar fi de fapt 10% din acest număr, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt fiabile, dând fals pozitive.
10. SUNT REALE CAZURILE DE ASIMTOMATICI POZITIVI?
NU! Ființa umană are multe microorganisme și viruși în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul, cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul eliberează alarme de la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Koch răspunsul este NU. Cu alte cuvinte, nu există boală fără simptome.
11. A FOST CREAT VIRUSUL?
DA, într-un laborator.
13. ÎN CE SCOP?
Să fie pretextul pentru a restrânge libertățile, pentru a schimba sistemul economic actual într-o ascultare a turmei mai apăsătoare / înrobitoare, înfricoșătoare și mai oarbă.
14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN MALEFIC?
DA.
15. VOM IEȘI DIN ACEASTA?
DA. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.
16. OMENIREA TREBUIE SĂ FIE ÎNFRICOȘATĂ?
NU. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.
17. MEDIA ESTE PARTE A PLANULUI?
DA. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.
18. CE TREBUIE SĂ FAC?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va angaja în protocolul de abandon.
19. TREBUIE SĂ FI FOST VACCINAT ANTI COVID?
NU. Vaccinurile anti covid aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de „bug-uri” care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental. Este corpul tău și este dreptul tău să decizi asupra lui și asupra sănătății tale fizică și mentală. Ai avea încredere într-un vaccin după ce a fost creat un virus pentru exterminarea omenirii?
20. ESTE ACESTA UN RĂZBOI?
DA! Și vom fi victorioși! Trebuie să rămânem împreună și să trezim toți oamenii, oferind multe informații.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x