Indonezia: Militanții islamiști au ucis cu brutalitate patru creștini într-un sat izolat

Indonezia: Militanții islamiști au ucis cu brutalitate patru creștini într-un sat izolat

Patru creștini au fost uciși într-un atac brutal al militanților islamiști asupra unei biserici și a unor case dintr-o comunitate creștină izolată, dar și asupra unui birou al Armatei Salvării de pe insula indoneziană Sulawesi, la 27 noiembrie 2020.

În atacul din Lemban Tongoa, în Sulawesi Central, aproximativ zece militanți înarmați cu arme și cuțite au decapitat o victimă, au tăiat beregata altei persoane și au rupt gâtul unei a treia persoane. O a patra victimă a fost arsă de vie. Toate cele patru victime erau membri ai bisericii și aparțineau aceleiași familii extinse.

De asemenea, teroriștii au distrus clădirea bisericii și au incendiat șase case din sat. Câțiva locuitori, unii răniți, au fugit în pădure pentru a scăpa de atacatori.

Persoanele de contact din regiune au raportat că atacul a fost comis de gruparea Mujahidin din Indonezia de Est, o grupare islamistă teroristă și extremistă. Poliția a lansat o anchetă de amploare.

Rugați-vă pentru supraviețuitori și pentru familiile celor uciși, cerând ca, deși au inima zdrobită și duhul frânt, Domnul să le fie aproape (Psalmul 34:18). Rugați-vă pentru poliție și personalul de securitate care îi urmăresc pe militanți; o persoană de contact a Fondului Barnabas a cerut să ne rugăm ca Domnul să-i protejeze și să îi ajute să îi găsească rapid pe făptași. Rugați-vă ca Mujahidinul din Indonezia de Est și liderul său, Ali Kalora, precum și grupările teroriste islamiste extremiste similare să renunțe la violență și să creadă în Evanghelie (Marcu 1:15).

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x