Ioan Ciobota: Biruitorii – vei fi și tu acolo?

Ioan Ciobota: Biruitorii - vei fi și tu acolo?

2 ianuarie 2021

„Dar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit.” – Geneza 2:17 .

Ai la dispoziție cunoașterea binelui și a răului. Spunea cineva: „Când te uiți în adânc, și adâncul se uită în tine.”

În grădina Eden erau Adam și Eva, era pomul cunoașterii binelui și răului, care le putea aduce moartea, era șarpele cel vechi și era Dumnezeu. Adam și Eva aveau la îndemână ascultarea sau neascultarea, viața sau moartea.
Au ales ascultarea de cel rău și neascultarea de Dumnezeu, neascultare care i-a dus la moarte pe ei și toată rasa umană.

A fost nevoie să vină Cristos, să ia moartea asupra Lui, pe o cruce de lemn (pom), și să ne dea nouă viața.

„El a purtat păcatele NOASTRE în trupul Său, pe lemn, pentru ca noi, fiind MORȚI FAȚĂ DE PĂCATE, să trăim pentru neprihănire; prin rănile Lui aţi fost vindecaţi.” (1 Petru 2:24)

Dacă vrei viața, adu în fața Domnului păcatele față de care trebuie sa mori: Gândește-te bine! Apoi pune-te pe genunchi și cheamă-L pe Cristos ca Domn și Stăpân în viața ta.

Iar promisiunea pentru tine este „Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul: „Celui ce va birui, îi voi da să mănânce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.” (Apocalipsa 2:7)

Dacă în Geneza s-a „stins lumina„ datorită păcatului, în Apocalipsa apare raiul lui Dumnezeu, apare pomul vieții, apar biruitorii și Dumnezeu – Cel care le va da biruitorilor să mănânce din pomul vieții.

Biruitorii vor sta la masă cu Dumnezeu!

Voi fi și eu acolo? Vei fi și tu acolo?

Autor: Ioan Cobota

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x