ZIUA 10 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Ajutor în ispită

ZIUA 10 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Ajutor în ispită

1 Corinteni 10: 13
„Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre, ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda.”

Fiecare dintre noi avem puncte vulnerabile, de slăbiciune de caracter și există ocazii în care suntem cel mai mult înclinați să fim biruiți de ispită.

Ispita oferă ocazia pentru creștere şi biruințe spirituale. Dacă nu avem parte de lupte atunci nu vom putea obține nici victorii prin alegeri ferme și puternice.

Ajutorul în ispită e asigurat printr-o singură decizie, ce poate fi luată chiar acum. Isus ne oferă fiecăruia dintre noi biruinţa pe care a câştigat-o asupra lui Satana în trup omenesc. Poate că ne-am îndoi de darul Lui, dacă El n-ar fi biruit prin aceeaşi natură umană pe care o posedăm noi. Acum, El vrea să intre în viaţa ta, iar tu să experimentezi aceleaşi biruinţe zi după zi.

A fi sigur de un lucru înseamnă a pune acel lucru dincolo de orice îndoială. Anumite promisiuni de o importanță deosebită, pe care Dumnezeu le-a făcut copiilor Săi trebuie să îți dea siguranță. Certitudinea că Dumnezeu este mereu aproape de noi, prezent în orice colț al lumii Sale, mai aproape de noi decât gândurile noastre, ar trebui să ne mențină mai tot timpul într-o stare de înaltă fericire.

Să fii un biruitor, nu te bizui pe puterea ta, bizuiește-te pe puterea dată de Hristos

2 Corinteni 12: 9-10
„Harul Meu îți este de ajuns, căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită.” Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să locuiască în mine. De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos. Când sunt slab, atunci sunt tare.

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x