ZIUA 11 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Națiune și lideri

ZIUA 11 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Națiune și lideri

1 Timotei 2: 1-3
„Te îndemn să faci din rugăciune o prioritate; și să îți prezinți cererile, mijlocirile și mulțumirile pentru toți oamenii (obișnuiți), ca și pentru regi și pentru toți cei care dețin funcții importante în societate; pentru ca astfel să putem fi liniștiți, trăind cu demnitate viața religioasă. Dumnezeu apreciază acest lucru ca fiind bun și plăcut Lui. El este Salvatorul nostru.”

Chemarea noastră este să mijlocim pentru țară și pentru cei care dețin funcții importante în societate. Ne rugăm pentru cei implicați în slujirea din zona socio-politică să fie caracterizați prin onestitate, dreptate, înțelepciune, influență pozitivă și puritate personală.

Ne rugăm pentru România și pentru liderii națiunii și orașului unde Dumnezeu ne-a așezat, pentru înțelepciune, credință și viziune pentru președinte, guvern și parlament, pentru primarul și consilierii orașului Cluj-Napoca, pentru profesori și sistemul educațional din România, pentru liderii religioși și liderii bisericilor.

Convinși că Dumnezeu se poate implica în prezentul și viitorul unei națiuni, mijlocim în rugăciune înaintea lui Dumnezeu, ca cei care dețin funcții importante în societate să susțină dreptatea, lupta pentru echitate socială, apărarea drepturilor religioase și a libertății de conștiință, respectul pentru persoana și demnitatea umană, cât și a educării unei noi generații care să înțeleagă necesitatea formării personalității umane ca ființă creată de Dumnezeu, atât biologic, cât și spiritual.

Dacă vrem ca România să fie binecuvântată, trebuie să ne rugăm.

2 Cronici 7:14
„…dacă poporul peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, dacă se va întoarce de la căile lui cele rele, atunci voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatele şi îi voi vindeca ţara.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x