Senatorul Ioan Deneș: Educația sexuală în școli, arma care distruge inocența copiilor

Senatorul Ioan Deneș: Educația sexuală în școli, arma care distruge inocența copiilor

Senatorul Ioan Deneș s-a arătat azi dezgustat de demersurile care se fac pentru educația sexuală în școli. „Ce au cu copiii și nepoții noștri…? Înțelegem nevoia de educație, dar nu trebuie să încalce setul de valori morale ale familiei din care face parte copilul”, a declarat acesta.

Guvernanții discută, din nou, de introducerea educației sexuale în școli. Că va fi sub denumirea de „educație sexuală” sau „educație sanitară”, senatorul Ioan Deneș s-a arătat intrigat de ceea ce urmează să învețe copiii la aceste cursuri.

Mai exact, prin aceste cursuri, se vor învăța următoarele lucruri:

Copiii de 0-4 ani vor fi încurajați să practice masturbarea timpurie
Copiii de 9 ani vor fi învățați cum să-și dea acordul pentru primul contact sexual
etc

Ce au cu copiii și nepoții noștri?”, a declarat Ioan Deneș în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD.

Social democratul a subliniat faptul că recunoaște nevoia de educație sanitară, pentru reducerea bolilor cu transmitere sexuală și a numărului mare de mame minore, DAR, acesta este de părere că această educație trebuie îmbinată cu moralul.

La fel ca și în cadrul orelor de religie, pentru care, de câțiva ani, părintele sau tutorele trebuie să-și dea acordul, așa să fie și acum, în oglindă. Educația trebuie dată, dar în strânsă legătură cu sistemul de valori al părinților copiilor. Nu este bine să educi copilul în afara sistemului de valori al familiei sale”, a explicat Ioan Deneș.

Acesta le-a sugerat colegilor săi din parlament să analizeze lucrurile de două ori, înainte să voteze. Mai mult, acesta a explicat că începând de azi, online, circulă o petiție privind ”Acordul Părinților pentru orele de educație sexuală din școli”.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x