Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB, internat cu COVID-19

Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB, internat cu COVID-19

Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru fratele Corneliu Constantineanu, fost rector al Institutului Teologic Penticostal din București, acesta se află internat în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara. Din informațiile pe care le deținem, starea lui s-a agravat de ieri până astăzi, este intubat, iar oxigenul din sânge fiind în continuă scădere.

Conducerea Institutului Teologic Penticostal a lansat, prin intermediul siteului web, un apel la rugăciune pentru fratele Corneliu:

„Dragi prieteni ai ITPB,

Am aflat cu tristețe vestea că fratele Corneliu Constantineanu, fost Rector al școlii noastre, este spitalizat la Timișoara într-o stare destul de gravă, în urmă infectării cu Covid19.

Vă chem să fim cu toții aproape de el și de familia lui în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să lase vindecare deplină peste fratele Corneliu și să-i întărească întreaga familie cu nădejde și pace!”

Echipa Știri Creștine vă cheamă să mijlocim împreună înaintea Aceluia care are toată puterea în cer și pe pământ, ca El să aducă vindecare deplină și putere în trup fratelui Corneliu și tărie întregii familii Constantineanu.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x