Corneliu Constantineanu, diagnosticat cu COVID-19 a plecat la Domnul

După ce fratele Corneliu Constanineanu a fost internat, în urmă cu câteva zile în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara, starea acestuia s-a agravat. Potrivit surselor din interiorul familiei, luni, 15 martie, rinichii i-au cedat iar plămânii i-au fost afectați în proporție de peste 80%. Doctorii au încercat diferite tratamente, printre care și cel cu plasmă, insă fară rezultat.

O mică rază de speranța a apărut marți, când, potrivit acelorași surse, starea fratelui Corneliu, deși nu a fost mai bună, a fost stabilizată. În această dimineață însă, Dumnezeu a hotărât să îl cheme Acasă.

Corneliu Constantineanu a fost profesor universitar la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, unde a coordonat domeniul de teologie (licență, masterat și doctorat) și Centrul de Studii Interculturale și Interconfesionale. A fost de asemenea pastor în echipa pastorală a Bisericii Penticostale Speranța din Timișoara.

A publicat ca autor și/sau editor peste 20 de cărți și multe studii de specialitate în domenii precum reconcilierea, teologia paulină, misiunea bisericii, penticostalism.

Imediat după aflarea veștii că fratele Corneliu și-a sfârșit alergarea, mesaje de la foști studenți, colegi, cunoscuți sau persoane care nu l-au cunoscut personal, au început să curgă pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet, va anunțăm că unchiul nostru drag, Corneliu Constantineanu, a plecat azi dimineață la Dumnezeul pe care l-a slujit. Ne încredem în El și în continuare, chiar dacă de multe ori nu înțelegem voia Lui, planurile Lui. Vrem să mulțumim tuturor celor care au simțit cu noi în tot acest timp și ne-au susținut în rugăciune. Vom continua să ne rugăm pentru Ioana și fetele, Anamaria și Carmen, ca Dumnezeu să le întărească!

Corneliu, vei rămâne mereu în inimile noastre așa cum te-am știut, cu zâmbetul mereu pe buze, încurajând oamenii și niciodată obosit pentru a face lucrarea lui Dumnezeu!” (Teo Family)

„Mi-l voi aminti mereu pe Corneliu Constantineanu că pe un om vesel, cu inima plină de iubire frățească pentru toți cei din jurul său. Deschis, inteligent, îndrăgostit de Cuvânt. Avea o minte vie, o conștiință pioasă, o personalitate vibrantă, hrănită cu lumina lui Hristos. Că dascăl, a știut să entuziasmeze tinerii teologi. Ca prieten, a știut să mângâie inimi rănite. Ca soț, a adus familiei sale așezare, limpezime și înțelepciune. Plecarea lui Corneliu dintre noi e bruscă și prematură. Condoleanțe rudelor îndoliate și îndurerată și drum bun spre Casă Tatălui, prieten drag!” (Mihail Neamțu)

„Am întâlnit mulți profesori, dar foarte puțini că și fratele Corneliu. Condoleanțe familiei, putere și mângâiere!” (Alin și Florina Jivan)

„Astăzi și-a sfârșit alergarea un om al lui Dumnezeu, un propovăduitor al Evangheliei, un profesor excepțional. Suntem onorați că am avut ocazia să primim învățătură biblică de la un astfel de om, a cărui pasiune pentru Scriptură nu putea fi descrisă. Durerea pierderii nu poate fi exprimată în cuvinte! Știm că a plecat la Tatăl Său, Cel pe care Îl slujea cu atât de mult devotament! Trăim cu nădejdea revederii!

Condoleanțe familiei! Domnul să vă întărească și să vă mângâie!” Scrie și Diana Ostaș, fostă elevă a fratelui Corneliu Constantineanu.

Echipa ȘtiriCreștine.ro exprimă sincere condoleanțe familiei, bisericii, elevilor și tuturor creștinilor care l-au cunoscut, au gustat din blândețea și înțelepciunea slujirii lui. Vă chemăm să susțineți familia și comunitatea din Arad, pentru ca Domnul să le mângâie inimile și să le înnoiască nădejdea nemuritoare că într-o zi ne vom revedea.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Cazul pentru Hristos

Un jurnalist de success, Lee Strobel, cu rapoartele sale de investigație premiate recent i-au câștigat o promovare a editorului legal la Chicago Tribune. Dar lucrurile

Locul de ascunzătoare

Corrie și Betsie ten Boom sunt surori de vârstă mijlocie care lucrează în magazinul de ceasornicărie al tatălui lor în Olanda înainte de al doilea

Ultimul Mâncător de Păcat

În căutarea propriei sale răscumpărări de la bărbatul despre care se tem cel mai mult, Cadi Forbes, în vârstă de zece ani, descoperă un păcat

Plin de măreție

Urmează pe Maria din Nazaret în ultimele zile pământești, ajutându-i pe Biserica primară să-și recapete întâlnirea inițială cu Domnul. 0 0 votes Article Rating

Șapte zile de necrezut

Povestea inimii despre modul în care o prietenie puțin probabilă, dar puternică, scântește o săptămână de transformare a tânărului care schimbă viața. Jucătorul de golf

Polycarp

O tânără fată slave, Anna, este salvată și adoptată de creștini în Smyrna secolului al II-lea și se împrietenește cu episcopul lor vârstnic, Polycarp. Așa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x