Corneliu Constantineanu și-a sfârșit alergarea

După ce fratele Corneliu Constanineanu a fost internat, în urmă cu câteva zile în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara, starea acestuia s-a agravat. Potrivit surselor din interiorul familiei, luni, 15 martie, rinichii i-au cedat iar plămânii i-au fost afectați în proporție de peste 80%. Doctorii au încercat diferite tratamente, printre care și cel cu plasmă, însă fară rezultat.

O mică rază de speranța a apărut marți, când, potrivit acelorași surse, starea fratelui Corneliu, deși nu a fost mai bună, a fost stabilizată. În această dimineață însă, Dumnezeu a hotărât să îl cheme Acasă.

Corneliu Constantineanu a fost profesor universitar la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, unde a coordonat domeniul de teologie (licență, masterat și doctorat) și Centrul de Studii Interculturale și Interconfesionale. A fost de asemenea pastor în echipa pastorală a Bisericii Penticostale „Speranța” din Timișoara.

A publicat ca autor și/sau editor peste 20 de cărți și multe studii de specialitate în domenii precum reconcilierea, teologia paulină, misiunea bisericii, penticostalism.

Imediat după aflarea veștii că fratele Corneliu și-a sfârșit alergarea, mesaje de la foști studenți, colegi, cunoscuți sau persoane care nu l-au cunoscut personal, au început să curgă pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet, va anunțăm că unchiul nostru drag, Corneliu Constantineanu, a plecat azi dimineață la Dumnezeul pe care l-a slujit. Ne încredem în El și în continuare, chiar dacă de multe ori nu înțelegem voia Lui, planurile Lui. Vrem să mulțumim tuturor celor care au simțit cu noi în tot acest timp și ne-au susținut în rugăciune. Vom continua să ne rugăm pentru Ioana și fetele, Anamaria și Carmen, ca Dumnezeu să le întărească! Corneliu, vei rămâne mereu în inimile noastre așa cum te-am știut, cu zâmbetul mereu pe buze, încurajând oamenii și niciodată obosit pentru a face lucrarea lui Dumnezeu!” a declarat Teo Family.

„Mi-l voi aminti mereu pe Corneliu Constantineanu ca pe un om vesel, cu inima plină de iubire frățească pentru toți cei din jurul său. Deschis, inteligent, îndrăgostit de Cuvânt. Avea o minte vie, o conștiință pioasă, o personalitate vibrantă, hrănită cu lumina lui Hristos. Ca dascăl, a știut să entuziasmeze tinerii teologi. Ca prieten, a știut să mângâie inimi rănite. Ca soț, a adus familiei sale așezare, limpezime și înțelepciune. Plecarea lui Corneliu dintre noi e bruscă și prematură. Condoleanțe rudelor îndoliate și îndurerată și drum bun spre Casă Tatălui, prieten drag!” a exprimat scriitorul, Mihail Neamțu.

„Am întâlnit mulți profesori, dar foarte puțini ca și fratele Corneliu. Condoleanțe familiei, putere și mângâiere!” au împărtășit Alin și Florina Jivan. 

„Astăzi și-a sfârșit alergarea un om al lui Dumnezeu, un propovăduitor al Evangheliei, un profesor excepțional. Suntem onorați că am avut ocazia să primim învățătură biblică de la un astfel de om, a cărui pasiune pentru Scriptură nu putea fi descrisă. Durerea pierderii nu poate fi exprimată în cuvinte! Știm că a plecat la Tatăl Său, Cel pe care Îl slujea cu atât de mult devotament! Trăim cu nădejdea revederii! Condoleanțe familiei! Domnul să vă întărească și să vă mângâie!” a împărtășit Diana Ostaș, fostă elevă a fratelui Corneliu Constantineanu.

Echipa ȘtiriCreștine.ro exprimă sincere condoleanțe familiei, bisericii, elevilor și tuturor creștinilor care l-au cunoscut, au gustat din blândețea și înțelepciunea slujirii lui. Vă chemăm să susțineți familia și comunitatea din Arad, pentru ca Domnul să le mângâie inimile și să le înnoiască nădejdea nemuritoare că într-o zi ne vom revedea.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Locul de ascunzătoare

Corrie și Betsie ten Boom sunt surori de vârstă mijlocie care lucrează în magazinul de ceasornicărie al tatălui lor în Olanda înainte de al doilea

Insigna credinței

Bazat pe povestea ofițerului de poliție din Roanoke din Virginia, Bryan Lawrence, care sa luptat înapoi de la o paralizie completă, prin credință pură. 0

Iertarea

În noaptea în care este eliberat din închisoare, Lucas Blackstone (Angus Macfadyen) pornește pentru orașul Trinity să-l găsească pe omul care la ucis pe fiul

Pavel, apostolul lui Hristos

Pavel, care merge de la cel mai infricos persecutor al creștinilor la cel mai influent apostol al lui Hristos, își petrece ultimele zile în așteptarea

Plin de măreție

Urmează pe Maria din Nazaret în ultimele zile pământești, ajutându-i pe Biserica primară să-și recapete întâlnirea inițială cu Domnul. 0 0 votes Article Rating

Miracole din Cer

Bazat pe povestea incredibilă a familiei Beam. Când Christy (Jennifer Garner) descoperă fiica ei de 10 ani, Anna (Kylie Rogers) are o boală rară, incurabilă,

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x