Femei puternice: Eveniment LIVE „Dincolo de renunțare. Despre puterea de a lupta”

Femei puternice: Eveniment LIVE „Dincolo de renunțare. Despre puterea de a lupta”

Campania #Femeiputernice, organizată de Fundația Clinica Pro Vita, NewLife Betel, Asociația Părinților Copiilor cu Sindrom Down și 40 de zile pentru viață Cluj-Napoca, este o celebrare a femeilor care au luptat pentru Viață.

Pe tot parcursul lunii martie, ne propunem să creăm în mediul virtual al paginilor de Facebook și Instagram Marșul pentru Viață Cluj-Napoca un context în care să împărtășim povești reale ale unor femei puternice, femei care ne-au inspirat cu dragostea lor necondiționată, lupta neînfricată pentru viață și puterea de a nu da înapoi.

De asemenea, puteți participa la evenimente live unde vom avea invitați ca Mika Varga, Alex Ilie, Director executiv Alianța România fără Orfani, sau Bella Știr.

Următorul eveniment live al campaniei #Femeiputernice se desfășoară în data de 16 Martie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook Marșul pentru Viață Cluj-Napoca.

Dincolo de renunțare. Despre puterea de a lupta

Femeile de-a lungul vieții s-au luptat în diverse forme pentru viață, pentru binele copiilor lor. Dar ce trăiește o mamă pe care dizabilitatea copiilor ei o provoacă zi de zi la a căuta soluții inedite la situații excepționale?

Mika Varga, invitat special al evenimentului.

Marți, 16 martie 2021, ora 19.00, Mika Varga și Laura Morar, mame de copii cu dizabilități și voci importante în promovarea drepturilor copiilor cu nevoi speciale, vorbesc despre provocările și alegerile lor în cadrul evenimentului LIVE „Dincolo de renunțare. Despre puterea de a lupta”.

La această discuție vom avea ca moderator pe Andreea Hurducaș, iar în cadrul acestui eveniment, participanții vor avea ocazia să pună întrebări invitatelor noastre și să participe la un concurs care va fi premiat!

Povestea Mikăi Varga și a fiicei ei este una extrem de impresionantă. Ea reprezintă un portret al luptelor pe care atâtea mame le-au dus și le duc. Din păcate în lumea de azi foarte multe familii, foarte multe femei se găsesc într-o situație dificilă din punct de vedere medical. Dacă în dreptul copiilor dumneavoastră sau a unei persoane pe care o cunoașteți a fost rostit un diagnostic complicat, sunt sigur că veți dori să auziți felul în care Dumnezeu a lucrat în familia Varga. Pe Mika Varga o găsiție și pe Instagram și Youtube, povestea ei fiind atent și frumos documentată pe aceste platforme sociale.

Laura Morar Președintele Asociației Părinților Copiilor cu Sindrom Down Cluj

Laura Morar, mama unui băiețel cu Sindrom Down, este președintele „Asociației Părinților Copiilor cu Sindrom Down Cluj”. Această asociație născută din experiența personală a Laurei,  oferă sprijin, consiliere și îndrumare părințiilor copiilor cu Sindrom Down.

Andreea Hurducaș este coordonatorul proiectului Newlife Betel, o echipă care se ocupă în special cu informarea în legătură cu efectele avortului. Folosindu-se în special de paginile de Facebook, Instagram și Youtube, echipa Newlife pune la dispoziția publicului atât mărturii personale ale femeilor care au luptat cu ideea avortului, cât și informații legate de valoare vieții copilului nenăscut.

Așadar, pe 16 Martie, de la ora 19:00, puteți intra în direct cu Mika varga și Laura Morar pe pagina de Facebook Marșul pentru Viață Cluj-Napoca și puteți lua parte la această discuție onestă despre dizabilitate.

Veți afla răspuns la întrebările voastre direct de la femeile care au experiență personală domeniul dizabilității. Veți fi încurajați și inspirați de ceea ce Dumnezeu a făcut în viața acestor femei și de ceea ce poate face și în viața voastră, în ciuda problemelor cu care vă confruntați!

Chiar și în fața dizabilității, femeia puternică nu renunță la dragoste, iar dragostea ei nu renunță la luptă.

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/822206604997753

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x