Nick Vujicic la premiera filmului „Roe v. Wade”: „Fiecare viață are valoare”

Nick Vujicic la premiera filmului „Roe v. Wade”: „Fiecare viață are valoare”

ORLANDO, Florida – Nick Vujicic, cunoscut drept „Evanghelistul fără membre” pentru că s-a născut fără brațe și fără picioare, și-a împărtășit povestea de viață pentru a arăta că fiecare viață este valoroasă. Indiferent de circumstanțe sau de ceea ce spun medicii, „Dumnezeu are un plan” pentru cei nenăscuți, a declarat el pentru The Christian Post.

Vujicic, alături de soția sa, au asistat la premiera filmului „Roe v. Wade”, desfășurată la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare ce a avut loc în data de 26 februarie 2021.

„Roe v. Wade” va fi lansat în cinematografe pe 2 aprilie; din distribuția filmului fac parte vedete, precum actorii de la Hollywood: Jon Voight, Robert Davi, Corbin Bernsen, John Schneider, Stacey Dash și Nick Loeb. Filmul descrie istoria „faptelor întâmplate din 1966 până în 1973” care au dus la decizia Curții Supreme, prin care s-au declarat neconstituționale legile de stat existente care interziceau avortul.

Nick Vujicic a vorbit și despre motivul pentru care a vrut să participe la premiera unui film atât de controversat: „Cred că trebuie să ne ținem de elementele de bază, ceea ce ne-a lăsat Dumnezeu în Scriptură – și anume, că fiecare viață are valoare, că pentru fiecare viață Dumnezeu are un scop. Și că, deși poate nu avem parte de vreun miracol, putem fi unul”.

Fără nicio explicație medicală, Vujicic s-a născut fără brațe și picioare la începutul anilor ’80. Potrivit biografiei sale, copilăria sa a fost dificilă pentru el și, în anii de școală, s-a luptat cu depresia și singurătatea. Credința sa în Dumnezeu este cea care i-a oferit în cele din urmă victoria asupra luptelor sale.

Vujicic a spus că, indiferent de obstacolele, ce par să vină, Dumnezeu are un plan cu viața fiecăruia.

„Indiferent cine este acel copil, indiferent de ce spun medicii, Dumnezeu are un plan. Când Dumnezeu spune că are un plan, El are un plan bun, El poate lua orice Îi predăm Lui, și Îl poate folosi pentru un scop bun”, a declarat el.

Evanghelistul australian, care a inspirat milioane de oameni din întreaga lume cu mărturia sa, a încurajat oamenii să se uite la Domnul în cele mai dificile momente ale vieții.

„Trebuie să ai încredere în Dumnezeu. Și acesta este culmea și epifania credinței – să înțelegi că numai Dumnezeu poate face asta. Numai Dumnezeu poate folosi omul fără brațe și picioare pentru a fi mâinile și picioarele Sale și îl poate pune să stea în fața porților Iadului și să redirecționeze traficul. Când stăm în fața porților Iadului și redirecționăm traficul, atunci înțelegem că ceea ce este imposibil pentru om – este posibil cu Dumnezeu!”, a continuat Vujicic.

Vujicic a mai vorbit cu mai mult timp în urmă împotriva avortului copiilor cu sindromul Down. Fiind o persoană cu dizabilități, oameii i-au spus, că nu ar fi trebuit să i se permită să predice, să se căsătorească sau chiar să aibă copii. Însă toate acestea, sunt lucruri pe care Vujicic le-a realizat.

Filmul menționat prezintă „povestea nespusă despre modul în care au mințit oamenii, modul în care mass-media a mințit și modul în care instanțele au fost manipulate” pentru a legaliza avortul în Statele Unite ale Americii, ceea ce a dus la uciderea a peste 60 de milioane de americani, a declarat actorul Nick Loeb în un interviu pentru Fox News.

În ciuda numeroaselor piedici întâmpinate, filmul va putea fi vizionat în cinematografele din Statele Unite ale Americii din 2 aprilie. Pentru mai multe informații, vizitați pagina „Roe v. Wade” movie.com.0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x