Se face curățenie la Zidul Plângerii înainte de Paște

Când oamenii vin să se roage la Zidul Plângerii de aici din Ierusalim, mulți își scriu rugăciunile și le pun între pietrele zidului. Din cauza restricțiilor de călătorie și a carantinei de covid, cele mai multe din aceste rugăciuni au fost trimise pe internet și au fost puse în zid de către membrii organizației Western Wall Heritage Foundation.

Înainte de Paște, rugăciunile sunt scoase dintre pietre, iar bilețelele, considerate sfinte, fiindcă sunt rugăciuni către Dumnezeu, urmează a fi îngropate în apropiere, pe Muntele Măslinilor.

„Facem acest lucru de două ori pe an, în preajma sărbătorilor, pentru a pregăti Zidul Plângerii pentru vizitatorii care vin la sărbătoare. În acest an, numărul rugăciunilor trimise pe website a fost mai mare, peste 70 000 de bilețele trimise din toată lumea. Sperăm că anul viitor oamenii vor putea veni și vor putea pune ei înșiși rugăciunile la Zidul Plângerii.”

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 371, difuzată la Alfa Omega TV în martie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https:///stiri

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x