Femei Puternice LIVE: Cum să devin o femeie puternică?

Femei Puternice LIVE: Cum să devin o femeie puternică?

Majoritatea campaniilor la care suntem invitați să participăm au în spatele lor o agendă atent formulată. Această agendă urmărește să obțină sprijinul populației, în vederea vreunui concept sau a unei persoane. Când auzim cuvântul campanie, asocierea imediată este politică sau socială.

În contrast, organizatorii campaniei #Femeiputernice, Fundația Clinica Provita, Newlife Betel, Asociația Părinților copiilor cu Sindrom Down și 40 de zile pentru viață, și-au propus să sprijine femeile obișnuite în lupta lor pentru viață. Scoțând la iveală istoriile, poveștile și încercările reale prin care au trecut aceste femei, #Femeiputernice celebrează curajul și puterea de care au dat ele dovadă în fața obstacolelor și piedicilor ce stăteau în fața dreptului copiilor lor la viață.

Puteți vizualiza aceste mărturii unice pe paginile de Facebook și Instagram Marșul pentru Viață Cluj-Napoca.

„ […] crede că doar o mare putere poate să țină răul în frâu, dar eu nu asta am văzut. Eu am realizat că micile fapte de zi cu zi ale oamenilor obișnuiți sunt cele care țin întunericul sub control.”

J. R. R. Tolkien

Pe lângă mărturiile menționate, organizatorii campaniei #Femeiputernice anunță debutul primul eveniment LIVE al campaniei, „Cum să devin o femeie puternică?”. În cadrul acestui eveniment o veți întâlni ca invitat special pe Daniela Maron, protagonista canalului de Youtube Dincolo de mine.

Evenimentul se va desfășura în direct pe pagina de Facebook Marșul pentru Viață Cluj-Napoca, vineri, 12 martie, de la ora 19:00.

În zilele noastre, societatea impune femeilor o imagine programată despre ce înseamnă să fii o femeie puternică, marcată de individualism, egalitate socială și lupta pentru supremație. Adesea, această imagine este ruptă de realitate, prezentând o femeie artificială, izolată de problemele reale, adânci cu care se confruntă femeile tinere.

Fiecare tânără, fiecare femeie știe că trebuie să devină puternică. Însă multe tinere nu știu ce pot să facă pentru a deveni o femeie puternică, o femeie care și-a atins potențialul pe care i l-a dat Dumnezeu, o femeie cu influență, o femeie cu impact în jurul ei.

În cadrul evenimentului LIVE „ Cum să devin o femeie puternică?” ,  Daniela Maron va discuta deschis despre cum femeile pot deveni cu adevărat puternice, va explora ce înseamnă a fi o femeie puternică și cum poate o femeie tânără să își însușească acest statut. În ce constă puterea unei femei și există valoare în a fi o femeie obișnuită?  Cum poate o tânără să se pregătească pentru deciziile grele ale vieții?

Aflați mai multe despre toate subiectele enumerate, exemple reale și fiți pregătiți să primiți răspunsul la întrebarea despre cum poate o femeie tânără să devină o femeie puternică.

Mai mult, pe parcursul evenimentului veți putea adresa întrebările voastre invitatului special, Daniela Maron, și veți avea șansa să luați parte la un concurs special.

Sunteți invitați cu drag să participați la evenimentul LIVE „Cum să devin o femeie puternică?”, vineri, 12 martie, ora 19.00, pe pagina de Facebook Marșul pentru Viață Cluj-Napoca.

Împreună formăm o generație de femei tinere care luptă pentru dragoste și a căror dragoste nu renunță la luptă!

Pagină campanie:

Facebook/ Marșul pentru Viață Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/MarsulpentruViataClujNapoca

Instagram/ marsulptviata.cluj

https://www.instagram.com/marsulptviata.cluj/

Link eveniment Facebook:

https://fb.me/e/eBth4C6JR

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x