Ziua Mondială de Evanghelizare 2021 – ȘtiriCreștine.ro

Ziua Mondială de Evanghelizare 2021 – ȘtiriCreștine.ro

Creștinii din întreaga lume se pregătesc pentru cel mai mare eveniment evanghelistic al anului: Global Outreach Day sau „Ziua Mondială de Evanghelizare”. Viziunea Zilei Mondiale de Evanghelizare este aceea ca fiecare credincios să vestească Evanghelia în ultima sâmbătă din luna mai, în fiecare an. Milioane de credincioși din întreaga lume vestesc Evanghelia în acea zi.

Ziua Mondială de Evanghelizare este un catalizator pentru un stil de viață evanghelistic. Obiectivul este ca fiecare credincios să ajungă la cel puțin o persoană cu Evanghelia în acea zi. Când a fost întrebat cine va fi succesorul său, Billy Graham a declarat unei adunări mari: „Voi toți”. Putem să ajungem la lumea noastră doar dacă fiecare credincios se implică.

Imaginați-vă o zi în care fiecare credincios este activ și transmite Evanghelia. Ce impact ar face într-o lume pierdută! Ziua Mondială de Evanghelizare provoacă toți credincioșii obișnuiți să vestească Evanghelia în acea zi. Există o singură persoană importantă pe care dorim să o mobilizăm: Tu!

Multe biserici și organizații misionare lucrează împreună pentru a ajunge la oamenii din lumea noastră, dar în această zi specială accentul nu este pe nici o biserică sau misiune – este pe Evanghelia lui Isus Cristos! Ziua Mondială de Evanghelizare este un catalizator util pentru a mobiliza biserica pentru evanghelizare.

Întregul trup al lui Cristos în acțiune este răspunsul principal pentru o lume pierdută. În ultimii ani, zeci de biserici locale din zeci de orașe și sate din România s-au implicat în acest eveniment, coordonat de organizația creștină „Cristos pentru Toți”.

Mai multe informații despre „Global Outreach Day” la nivel mondial vedeți pe site-ul oficial www.globaloutreachday.com.

Fii parte din acest eveniment mondial!

Samy Tuțac
Coordonator național „Cristos pentru Toți” România

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x