Cartea Iona tradusă și gata de lansare în Caraibe – ȘtiriCreștine.ro

Cartea Iona tradusă și gata de lansare în Caraibe – ȘtiriCreștine.ro

Rugăciune pentru traducerea Bibliei în Madagascar
Ada Vultur ne solicită ajutor în rugăciune pentru lucrarea din Madagascar. Ne rugăm ca munca de traducere din Madagascar să fie protejată de orice fel de atac sau plan care nu vine de la Dumnezeu. Ne rugăm pentru călăuzire clară pentru toți cei implicați. Ne rugăm pentru curaj în fața dificultăților. Ne rugăm pentru susținere din partea prietenilor noștri. Ne rugăm pentru înțelepciune pentru liderii noștri. Rugați-vă împreună cu noi așa cum sunteți inspirați.

Rugăciune pentru popoare fără Biblie: Phunoi, Laos
După calendarul lunar, în luna iunie ne rugăm pentru poporul Phunoi din Laos, neatinși cu Evanghelia și care nu au Biblia tradusă în limba lor. Rugați-L pe Domnul secerișului să trimită lucrători creștini să lucreze printre oamenii din poporul Phunoi. Rugați-vă ca Dumnezeu să deschidă inimile liderilor lor la Evanghelie. Rugați-vă ca Dumnezeu să zidească o biserică viguroasă pentru gloria numelui Său în acest popor.

Puncte mici de lumină: Rusia
Rusia este o națiune vastă cu 11 fusuri orare, 35 de limbi oficiale și peste 100 de limbi minoritare. Wycliffe Rusia se implică într-un număr tot mai mare de proiecte de traducere care marchează acest vast teritoriu cu puncte de lumină mici, dar vibrante. Este vital pentru personalul Wycliffe Rusia să împărtășească în mod regulat cu bisericile și creștinii din alte părți ale Rusiei despre progresele și provocările traducerii Cuvântului lui Dumnezeu care schimbă viața în aceste contexte. Rugați-vă pentru această rețea de rugăciune în creștere în toată Rusia. Rugați-vă pentru traducătorul Timur și familia sa, care se află la multe sute de kilometri de casa lor și biserica care i-a trimis. Timur face parte dintr-o echipă care lucrează alături de două comunități lingvistice diferite care au dialecte multiple, ceea ce ridică provocări speciale pentru traducere. Rugați-vă și pentru fiul lui Timur, care are o problemă cu vederea, și are nevoie de consultație specializată în curând, ceea ce înseamnă să călătorească în afara zonei în care slujesc.

Dornici să tipărească Scriptura: Africa de Vest
Comunitatea Marghi ar dori să tipărească Scriptura care a fost tradusă până acum în limba lor: cele patru Evanghelii și Faptele Apostolilor. Ei nu vor să aștepte până când întreg Noul Testament va fi tradus înainte de a avea unele părți din Scriptură în mâinile lor. Rugați-vă ca Dumnezeu să furnizeze în curând resursele necesare pentru a tipări aceste cinci cărți. Rugați-vă, de asemenea, ca Duhul Sfânt să pregătească inimile oamenilor pentru a fi receptivi la Cuvântul Său atunci când îl citesc.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x