ÎMPREUNĂ la cel de-al 22-lea Congres Baptist Mondial – ȘtiriCreștine.ro

ÎMPREUNĂ la cel de-al 22-lea Congres Baptist Mondial – ȘtiriCreștine.ro

În perioada 7-10 iulie 2021 va avea loc cea de-a 22-a ediție a Congresului Baptist Mondial. Va fi prima întâlnire virtuală a familiei baptiste de pe tot globul.

Înscrie-te online pentru cel mai mare eveniment la care se vor aduna baptiști din toată lumea! Scopul evenimentului intitulat anul acesta „ÎMPREUNĂ”, este acela de a aduna câți mai mulți oameni în rugăciune, închinare, studiu și părtășie!

În doar două săptămâni, mii de baptiști din peste 120 de țări, vor participa la cel de-al 22-lea Congres Baptist Mondial pentru a fi

  • ÎMPREUNĂ în diversitate,
  • ÎMPREUNĂ în mărturie,
  • ÎMPREUNĂ în a face dreptate,
  • ÎMPREUNĂ plini de speranță.

În timpul sesiunilor în plen, vorbitori dinamici din toată lumea, fiecare cu experiențe lor culturale unice, vor împărtăși cu noi idei biblice practice pentru viață și misiune. Ne vom uni împreună într-un program de rugăciune de mijlocire și ne vom închina într-o sărbătoare de laudă cu muzică din întreaga lume. În încheiere vom celebra împreună Cina Domnului ca un singur trup unit în Hristos.

Nu rata acest eveniment istoric!

Organizatorii au creat o varietate de opțiuni de preț, astfel încât să se asigure că vor participa cât mai multe persoane din comunitatea baptistă globală. Înregistrează-te astăzi și invită și alți oameni din comunitatea din care faci parte să fie alături de noi!

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x