Motive Rugăciune Misiune 25 iun – 1 iul 2021 – ȘtiriCreștine.ro

Motive Rugăciune Misiune 25 iun – 1 iul 2021 – ȘtiriCreștine.ro

Tabăra de misiune Wycliffe România
În săptămâna 2-7 august, în localitatea Boga, jud. Bihor, va avea loc tabăra Wycliffe România pentru mobilizare la misiune. Rugați-vă pentru pregătirile în desfășurare și ca Domnul să scoată lucrători la secerișul Lui. Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă înscrieți aici până la data de 1 iulie.

Rugăciune pentru popoare fără Biblie: Phunoi, Laos
După calendarul lunar, în luna iunie ne rugăm pentru poporul Phunoi din Laos, neatinși cu Evanghelia și care nu au Biblia tradusă în limba lor. Rugați-L pe Domnul secerișului să trimită lucrători creștini să lucreze printre oamenii din poporul Phunoi. Rugați-vă ca Dumnezeu să deschidă inimile liderilor lor la Evanghelie. Rugați-vă ca Dumnezeu să zidească o biserică viguroasă pentru gloria Numelui Său în acest popor.

Ajutor practic: Filipine
Lăudați-L pe Dumnezeu pentru sprijinul guvernelor locale (LGU) pentru lucrările de traduceri efectuate în comunitățile lor de Wycliffe Filipine. Un LGU a donat cu generozitate un set de panouri solare comunității lingvistice Ata Manobo. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru acest lucru atât de necesar. Continuați să vă rugați pentru această echipă de traducere, în timp ce se pregătesc să transmită Biblia audio prin emisiuni radio în timpul pandemiei. Cereți-I Domnului protecție, resurse, putere și înțelepciune pentru echipă.

Experimentând ajutorul lui Dumnezeu în mijlocul crizei: Camerun
Comunitatea Essimbi din Camerun se află într-una din regiunile afectate de tulburările politice din țară. Mulți oameni fie au fugit din comunitate, fie trăiesc cu frică constantă. Pentru mulți dintre acești oameni, Cuvântul lui Dumnezeu este o mare comoară, deoarece au învățat să depindă de Dumnezeu. Să-I mulțumim Domnului că Noul Testament Essimbi va fi tipărit în iunie 2021. Rugați-vă pentru echipa care petrece aproximativ trei săptămâni în Yaoundé pentru acest lucru. Rugați-vă ca organizația Seed Company care a furnizat fondurile și a ajutat comunitatea timp de mulți ani să continue să primească fonduri pentru a ajuta alte comunități care au nevoie de Scriptură.

Donațiile au crescut în timpul pandemiei: Wycliffe Marea Britanie
Prin implicarea organizației Wycliffe Marea Britanie în mișcarea de traducere a Bibliei, peste 360 ​​de persoane din Marea Britanie și Irlanda slujesc peste 470 de milioane de oameni care vorbesc în jur de 350 de limbi în 70 de țări! În timpul pandemiei, în loc să constate o reducere a interesului pentru finanțarea proiectelor de traducere, Wycliffe Marea Britanie a raportat o creștere cu 30% a darurilor. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru conexiuni virtuale eficiente cu un public mai larg al bisericii din Marea Britanie. Lăudați-L și pentru încrederea oamenilor în Dumnezeu pentru a le dărui chiar și în mijlocul unei pandemii, deoarece ei au pășit prin credință pentru a da cu generozitate. Rugați-vă ca aceste daruri să fie de folos pe deplin în finanțarea traducerii Bibliei în multe locuri sensibile din lume și să aducă glorie lui Dumnezeu. Rugați-vă ca, din revărsarea acestei generozități, mii de oameni atinși de această lucrare să fie transformați prin accesul la Scriptură în limba inimii lor.

Slujind pe alții: Papua Noua Guinee, Tonga
Anul trecut, un lider al Asociației de Traducere a Bibliei din Papua Noua Guinee (PNGBTA) a fost bolnav mult timp. Nu a putut să mănânce și a devenit foarte slăbit. Domnul a mișcat inima unei colege din Tonga să-l viziteze. Chiar dacă știa că el nu mănâncă, ea și-a folosit toți banii pe care îi economisea pentru o călătorie de misiune, să cumpere o supă hrănitoare de pește pentru a-i aduce cadou. S-a rugat ca Domnul să-l ajute să mănânce supa și să o digere. Pentru prima dată în câteva săptămâni, el și-a uimit familia când a mâncat totul fără să vomite. Și-a recăpătat puterile și s-a vindecat pentru a reveni la muncă. Mulțumiți-I Domnului pentru dovezile Sale de generozitate în rândul oamenilor Săi prin acte de bunătate ca aceasta.

Generozitatea transformă vieți: Africa de Sud
Multe grupuri de oameni din Africa de Sud au nevoie de acces la Cuvântul lui Dumnezeu în limba inimii lor, astfel încât să-L poată întâlni pe Dumnezeu și pentru ca viețile și comunitățile lor să poată fi transformate. Wycliffe Africa de Sud este alcătuită dintr-o echipă diversă de oameni care se angajează să slujească aceste comunități. Rugați-vă ca mulți oameni să fie conduși de Dumnezeu să se alăture la Wycliffe Africa de Sud pentru a lucra cu comunitățile de limbi locale în activitatea de traducere a Scripturilor. Rugați-vă pentru mai multe biserici și persoane care doresc să ofere cu generozitate din timpul și resursele lor, prin rugăciune și voluntariat și sprijin financiar.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x