Traducerea Bibliei în limbajele semnelor – ȘtiriCreștine.ro

Scrisoare din agenda misionară a familiei Cuceuan.

Dragi prieteni, frați și surori,

Anul 2021 s-a dovedit a fi până acum un an mult mai provocator decât 2020 pentru noi ca familie, atât pe plan personal, cât și în viața de slujire. Efectele pandemiei de corona virus le-am resimțit și continuă să afecteze slujirea noastră într-o anumită măsură.

BINECUVÂNTĂRI ȘI PROVOCĂRI PE PLAN PERSONAL

Suntem recunoscători Domnului pentru toate lucrurile și, în special, pentru binecuvântarea de a ne lărgi familia cu al doilea copil. Daniela este însărcinată și trebuie să nască peste puțin timp (4-6 săptămâni). Timotei va avea o surioară! Vestea aceasta a fost și este o mare bucurie pentru noi, dar în același timp credința noastră este pusă la încercare.

Recent am aflat că sunt ceva probleme cu sarcina. Am ales să amânăm momentul trimiterii acestei scrisori, până când am primit un diagnostic clar și anume: displazie multichistică renală. Adică, rinichiul drept al fetiței este dublu în mărime, față de cât ar trebui, este acoperit cu chisturi, care continuă să crească și nu funcționează renal. De altfel, rinichiul stâng este perfect sănătos și funcționează normal. Avem nevoie de susținerea dumneavoastră în rugăciune. Domnul este bun și credincios și ne rugăm ca Numele Lui să fie slăvit în toată această situație și orice va urma.

O altă provocare în această primă jumătate a anului a fost starea de sănătate a tatălui lui Ionuț. Pentru câteva luni a locuit cu noi la Oradea, astfel încât să-l putem ajuta cu vizitele la medici specialiști și să-i fim alături mai îndeaproape. Problema de sănătate este destul de gravă și necesită tratamente îndelungate. Momentan este internat în spital de câteva luni de zile. Rugați-vă ca Domnul să lucreze înspre mântuirea tatălui lui Ionuț.

Proiectul TBSR (

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x