UPDATE APLICĂ la programul intermediar „Gap-Year” 2021 din cadrul Moldova Bible Seminary – ȘtiriCreștine.ro

Moldova Bible Seminary recrutează o nouă generație de abiturienți în programul intermediar „Gap-Year” pentru anul școlar 2021-2022. Limbile de instruire sunt rusă și română cu certificat, plus limba engleză, opțional. Data limită pentru înscrierea dosarului personal pentru admitere, 2 septembrie 2021.

Studiile sunt gratuite. Pentru studenții din afara orașului seminarul oferă suport în identificarea cazării. Pentru programul „Gap-Year” pot opta absolvenții liceului sau tinerii care studiază paralel la liceul seral și finalizează cursul la Moldova Bible Seminary concomitent.

Ce înseamnă Gap Year?

Anul intermediar este un concept popular în sistemul occidental de învățământ. Acesta este timpul potrivit pentru autodeterminare și pentru a găsi direcția următoare în profesie și în viață. Programul durează un an și poate fi prelungit încă doi ani la Seminarul Biblic, programul licență, în limba engleză.

De ce Gap-Year?

Programul „Gap-Year 2020” din cadrul seminarului este o curriculă concentrată pe apologetica creștină și are ca scop să îi ajute pe tinerii creștini să se întărească în credință, să dobândească cunoștințe și experiență care îi vor ajuta în studiile lor ulterioare.

Pe parcursul procesului de studii, tinerii creștini vor dobândi cunoștințe spirituale și abilități necesare care îi vor ajuta să reziste în fața provocărilor societății seculare.

Programul Gap-Year propune un an de instruire, la finalizarea căruia studentul va primi un certificat. Acesta oferă cunoștințe biblice solide și abilități în apologetică.

Programul Gap-Year le dă posibilitate tinerilor creștini să aleagă direcția pentru studiile ulterioare.

Opțiunea suplimentară de limbă engleză deschide tinerilor oportunități și orizonturi noi.

După finalizarea cu succes a programului Gap-Year și a cursului opțional de limbă engleză, studentul își poate continua studiile în cadrul programului de Licență în Teologie (+2 ani).

Ce cursuri voi avea?

Instruirea este bazată pe un sistem de module de la simplu la complex, cu o concentrare în apologetică.

Analiza generală a Vechiului Testament
Analiza generală a Noului Testament
Metode de cercetare
Principiile de interpretare a Scripturii
Viața creștină
Teologia sistematică
Istoria creștinismului
Istoria doctrinelor creștine
Analiza generală a conceptelor moderne despre lume și viață
Istoria creștinismului în Europa de Est
Evanghelizarea și comunicarea interculturală
Viziunea biblică a originii lumii
Etica creștină
Apologetica
Religiile lumii și cultele
Suplimentar, studierea limbii engleze

LISTA DOCUMENTELOR DE ADMITERE LA MBS

Pentru a depune o cerere trebuie să furnizați următoarele documente și formulare completate. Documentele trebuie livrate în original la următoarea adresă:

Chișinău, str. Cuza-Voda, 17/6
Chișinău-2072, Moldova
Tel. : (+ 373-22) 53-95-14
e-mail: [email protected]

Pachetul de documente trebuie să includă obligatoriu:
1. Trebuie să furnizați un formular de cerere completat (DESCĂRCAȚI FIȘIERUL)!
2. Două fotografii color în dimensiune 3 × 4 (fotografia trebuie făcută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii).
3. Este necesar să se furnizeze un certificat școlar și/sau o diplomă a unei instituții de învățământ special.
4. Trebuie să furnizați un certificat medical formular 086 / a.
5. Este necesar să furnizați scrisori de recomandare: Recomandare generală de la pastor și de la un prieten.
6. Copie pașaport.
7. O copie a certificatului de înregistrare sau a actului de identitate militar.

Finalizarea procesului de solicitare este posibilă numai atunci când au fost primite toate documentele necesare. Comitetul de selecție va informa periodic solicitanții cu privire la acele documente care sunt necesare suplimentar.

Pentru mai multe detalii, apelați la:
+373 (78) 653278 | 022838255
[email protected]

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Plin de măreție

Urmează pe Maria din Nazaret în ultimele zile pământești, ajutându-i pe Biserica primară să-și recapete întâlnirea inițială cu Domnul. 0 0 votes Article Rating

Luter

La începutul secolului al XVI-lea, călugărul german idealist Martin Luther (Joseph Fiennes), dezgustat de materialismul bisericii, începe dialogul care va duce la Reforma protestantă. 0

Locul de ascunzătoare

Corrie și Betsie ten Boom sunt surori de vârstă mijlocie care lucrează în magazinul de ceasornicărie al tatălui lor în Olanda înainte de al doilea

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă. 0 0 votes Article Rating

Salvând vieți

După moartea unui prieten din copilărie, Jake Taylor, un sportiv de toate stele, trebuie să își schimbe viața – și să-și sacrifice visele pentru a

Biblia

O miniserie dramatică istorică religioasă despre creația lui Dumnezeu și despre evenimentele fizice de referință care au dus la Răstignirea și Învierea Mântuitorului nostru Isus

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x