Creștini eliberați după respingerea acuzațiilor de infracțiuni împotriva islamului – ȘtiriCreștine.ro

Creștini eliberați după respingerea acuzațiilor de infracțiuni împotriva islamului – ȘtiriCreștine.ro

Mai mulți creștini din autodeclarata Republică Somaliland au fost eliberați din închisoare după ce au fost respinse acuzațiile împotriva lor referitoare la infracțiuni împotriva religiei de stat a islamului. Printre aceștia se aflau și Mohamed și Hamdi, un cuplu care a fost arestat împreună cu nou-născutul lor în ianuarie 2021, relatează Barnabas Fund.

În aprilie, șase creștini convertiți de la islam au fost acuzați de apostazie, învățarea și răspândirea creștinismului, precum și incitarea altora la comiterea de infracțiuni pentru încălcarea ordinii publice. Într-o audiere la un tribunal regional din Hargeisa, capital republicii, la 5 august, instanța a respins toate acuzațiile. Mohamed, Hamdi și alții au fost eliberați imediat.

Lăudați-L pe Domnul atotputernic pentru că a răspuns la rugăciuni pentru eliberarea fraților și surorilor noastre din Somaliland (Luca 11:10). Mulțumiți-I pentru că a demonstrat lipsa de fundament a cazului deschis de autorități împotriva creștinilor (Psalmul 146:7). Cereți pace și putere pentru Mohamed și Hamdi, eliberați în cele din urmă împreună cu bebelușul lor, pentru creștinii care au îndurat alături de ei în închisoare, dar și pentru minoritatea creștină din Somaliland. Rugați-vă ca ei să nu mai plângă (Isaia 30:18-19).

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x