Actualitatea în Lumină: Reforma Audiovizualului și procurarea biletelor la loterie în Republica Moldova

Actualitatea în Lumină: Reforma Audiovizualului și procurarea biletelor la loterie în Republica Moldova

În această ediție discutăm în prima parte despre reforma audiovizualului, iar în a doua despre procurarea biletelor de loterie. Veți putea afla câți bani se acumulează de la procurarea biletelor de loterie în comparație cu banii pe care îi cheltuim pentru drumuri sau banii pe care Guvernul îi va oferi pentru subvenționarea gazelor naturale. Audiție plăcută.

Subiectul 1: Reforma audiovizualului

Primul subiect din ediția de astăzi este reforma serviciilor media audiovizuale ale Republicii Moldova. Recent Parlamentul a efectuat modificări esențiale în Codul serviciilor media audiovizuale, Legea 174 din 2018.

Subiectul 2: Procurarea biletelor la loterie

Un alt subiect care mi-a atras atenția săptămâna aceasta a fost dezbaterea din Parlament la proiectul de lege care prevede interzicerea publicității la jocurile de noroc. Dintr-un articol publicat de agenția de presă IPN aflăm că zilnic în Republica Moldova se vând aproximativ 1.3 milioane de bilete de loterie. În ultimii 4 ani de zile, acest sector a cunoscut o creștere exponențială.

Podcastul „Actualitatea în Lumină” este o analiză a evenimentelor principale care au loc în țară și peste hotare sau la opiniile care sunt exprimate în public de persoane influente prin prisma conceptului creștin despre lume și viață. Podcastul este realizat în cadrul unui parteneriat între Academia pentru Integritate în Conducere din Republica Moldova și fundația SGP din Olanda. Urmăriți în fiecare zi de marți „Actualitatea în Lumină” pe Spreaker și Anchor.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x