Imigranți musulmani acuzați de violență și hărțuire

Imigranți musulmani acuzați de violență și hărțuire

 

De la Londra la Viena și până la Stockholm, tineri bărbați imigranți, cei mai mulți din țări cu majoritate musulmană, urmăresc femeile albe pentru violență și hărțuire sexuală.

Mai multe organizații avertizează că imigrația și islamul pun în pericol drepturile și securitatea femeilor în toată Europa.

Timp de aproximativ patruzeci de ani, sute, poate mii, de tinere au fost drogate, violate și bătute în zeci de orașe din Marea Britanie de bărbați aparținând așa-numitelor „bande de protecție”.

Autoritățile britanice au acuzat 32 de bărbați dintr-o astfel de bandă de protecție pentru 200 de infracțiuni de exploatare sexuală împotriva a 8 fete, unele chiar de 13 ani, informează CBN.

Ayaan Hirsi Ali, autoare de best-seller și apărătoare a drepturilor omului susține că imigrația și islamul sunt factori majori care amenință siguranța femeilor. Ea documentează afirmațiile sale oferind numeroase exemple de imigranți care ajung în Europa din țări cu majoritate musulmană condamnați pentru viol, hărțuire sexuală și a altor violențe împotriva femeilor native, albe.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x