PAKISTAN | O fată creștină de 12 ani a fost răpită de către un bărbat musulman

Părinții unei fete creștine de 12 ani, care a fost răpită din provincia Punjab din Pakistan la începutul acestei luni de un bărbat musulman, se tem că aceasta va fi forțată să se căsătorească cu răpitorul ei și să se convertească la islam.

International Christian Concern (ICC) raportează că Meerab Abbas ar fi fost răpită pe 2 noiembrie de Muhammad Daud, originar din Balochistan.

Incidentul a fost raportat poliției locale iar doi suspecți au fost arestați; cu toate acestea, locul unde se află Meerab este încă necunoscut.

Când a aflat de răpirea fiicei sale, mama lui Meerab, Farzana, a suferit o cădere emoțională severă și a fost internată la spital.

„Farzana a avut deja multe provocări de înfruntat în viață”, a declarat pastorul Zahid Augustine, pentru Asia News. „Solicităm guvernului să considere răpirile și căsătoriile forțate drept o problemă serioasă și să legifereze în favoarea minorităților”.

„Meerab are doar 12 ani. Nu se poate căsători, dar autorii comit aceste crime în numele religiei. Nu vrem decât dreptate”, a adăugat Augustine.

Cazurile în care fetele creștine sunt răpite, forțate să se convertească la islam și apoi să se căsătorească cu răpitorii lor au crescut în Pakistan, în ciuda faptului că țara a adoptat Legea Sindh, care interzice căsătoria copiilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

CBN News a raportat la începutul acestui an că o altă fată creștină pakistaneză de 12 ani a fost ținută captivă timp de cinci luni de răpitorul ei în vârstă de 45 de ani.

Bărbatul musulman a răpit-o, a violat-o și apoi a forțat-o să se căsătorească cu el.

Un alt caz al unei fete de 13 ani care a fost răpită de un bărbat de 44 de ani în noiembrie anul trecut, în timp ce se juca în afara casei ei din Karachi, a fost făcut public. Ea a fost recuperată trei săptămâni mai târziu.

O fată creștină de 14 ani care locuia în colonia Zia din Karachi, Pakistan, a fost răpită de trei bărbați în octombrie 2019. A fost forțată să se convertească la islam, apoi să se căsătorească cu un bărbat musulman.

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Șapte zile de necrezut

Povestea inimii despre modul în care o prietenie puțin probabilă, dar puternică, scântește o săptămână de transformare a tânărului care schimbă viața. Jucătorul de golf

Într-o clipită

Ceea ce trebuia să fie vacanța perfectă vine la o intersecție oribilă pentru detectivul David Ramsey (David A.R White). La bordul unui iaht privat pe

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă. 0 0 votes Article Rating

Întoarceți-vă la locul de ascundere

Când luptătorul de rezistență, Piet Hartog, mărturisește atrocitățile față de evrei, el este desenat de dragostea lui frumoasă Aty și de mătușa ei Corrie în

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x