Aurel Silivestru: „Tată iartă-i că nu știu ce fac!”

Aurel Silivestru: „Tată iartă-i că nu știu ce fac!”

Dragi prieteni, sunt siderat de vremurile care le trăim! Domnul Ricardo Simonetti a realizat o ședință foto pentru revista comunității LGBT, „SIEGESSÄULE”, din Germania. Dintre toate temele care puteau fi alese pentru o ședință foto, dumnealui a ales tema Nativității. Domnul care a făcut aceste fotografii nu este un oarecare. Ricardo Simonetti este „ambasador special” al Parlamentului european pentru drepturile LGBT.

Înțeleg dreptul la viață privată a fiecărei persoane și îl susțin. Cred că toleranța și acceptarea diferențelor sunt valori importante ale societății umane. Din păcate, aceste fotografii sunt dovada lipsei de toleranță și respect pentru cei care gândesc diferit. Aceste fotografii sunt un act prin care sunt jigniți și disprețuiți milioane de oameni, în ceea ce au mai sfânt pe lume: credința lor în nașterea din fecioară a Mântuitorului Iisus. Aceste fotografii nu sunt un accident involuntar, ci un demers planificat.
Batjocorirea Domnului Christos nu trebuie să ne lase indiferenți pe nici unul dintre noi. NIMENI nu are dreptul să își permită o astfel de atitudine față de Cel care este pentru mulți dintre noi: Mântuitorul.

Nașterea Domnului este dovada dragostei supreme a Divinității pentru umanitate. În urmă cu 2000 de ani omenirea i-a oferit Fiului lui Dumnezeu un staul, în care să se nască. Autoritățile de atunci au organizat un genocid pentru a scăpa de copilul care se coborâse printre noi. Astăzi, dacă am putea, am încerca să îl ucidem din nou. După 2000 de ani Christos a rămas o amenințare pentru mulți. Nu mai putem să îl omorâm, căci nu e printre noi, dar putem să îl batjocorim și să ne arătăm disprețul. Nu este nimic nou pentru El. Atârnat pe o cruce, între cer și pământ, trecătorii își bateau joc de El, îl scuipau și îl înjurau. În timp ce El se ruga pentru ei: Tată iartă-i că nu știu ce fac!

Astăzi, îmi exprim public revolta față de o astfel de disprețuire a Mântuitorului. Dar, în același timp, mă rog împreună cu El: Tată iartă-i că nu știu ce fac!

Acum, la acest Crăciun, propovăduitorii iubirii libere ne-au arătat că inimile lor sunt goale. Ei vorbesc despre iubire, dar nu o au și nu o cunosc. Adevărata dragoste de oameni s-a arătat la Cruce! Acolo, de 2000 de ani este dovada întrupată a iubirii eterne. Dragostea adevărată nu vine din sentimentele și sexualitatea noastră. Dragostea adevărată se coboară din Cer, ea îi apropie pe oameni între ei și de Dumnezeu.

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Ioan 3:16

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x