ONU: „Jugendamt – Teroarea albă din Germania împotriva familiilor”

Cazul Furdui ne constrânge să ne focalizăm pe un subiect mai vast decât acela a confiscării copiilor de către statul secular: politicile tot mai agresive ale statului secular la adresa familiilor naturale în general. Discutăm azi cazul „terorii albe” din Germania împotriva familiilor așa cum ea este discutată într-un document înregistrat anul acesta de familii din Germania la ECOSOC.

ONU critica Germania

ONU deja a punctat că Germania folosește „tortura albă” împotriva familiilor. Într-un raport recent a concluzionat că „Unele dintre practicile folosite de Jugendamt îndeplinesc criteriile așa-numitei terori albe”.

Conform documentului, Jugendamt este o instituție cu puteri nelimitate care nu sunt restricționate nici chiar de tribunalele obișnuite care se ocupă de dreptul familiei. Anual, până în 2018, Jugendamt a luat de la părinți 52.990 de copiii, plasându-i după aceea în familii sociale ori în cămine special desemnate pentru minorii luați de la părinți. Pentru îngrijirea și creștea acestor copii se alocă sume enorme.

Persoanele și „familiile” unde sunt plasați copiii sunt uneori pedofili sau cupluri de același sex. Mulți dintre copii cresc în sisteme de conviețuire neconvenționale, neformate dintre persoane căsătorire ori de sex opus. Astfel se obișnuiesc cu modele de viață toxice, alternative și imorale.

Organizații de protejare a copiilor, organizații pro-familie și presa germană solicită Germaniei să investigheze abuzurile din cadrul Jugendamt, dar practic nimic nu se face pentru protejarea copiilor. O problemă adițională, afirmă raportul, este că judecătorii germani nu sunt independenți de executiv și devin o simplă ștampilă a politicilor și deciziilor autorităților.

Jugendamt, o organizația în afara legii

Curtea Constituțională a Germaniei refuză să accepte pentru revizuire cazuri intentate împotriva Jugendamt. Iar când Jugendamt încalcă legea, tribunalele decid că erorile sunt „blânde” și nu justifică redarea copiilor părinților lor.

Dacă ar fi să dăm crezare Raportului înregistrat în ECOSOC, CEDO a atenționat Germania că procurorii ei nu sunt suficient de independenți de executiv și ca atare nu li se permite să emită mandate de arest cu efect unional.

Raportul informează, de asemenea, că agenții Jugendamt mint sub jurământ, distorsionează mărturia copiilor, ascund probele, cumpără experți care emit rapoarte favorabile obiectivelor instituției. Obiectivul ultim este separarea ireversibilă și finală a copiilor de părinți. Cu alte cuvinte, s-ar putea vorbi de o coluziune între judecători și agenții Jugendamt. Părinților li se refuză de multe ori acces la dosarele oficiale, li se adresează acuze nefondate și neadevărate ori acuze care iau părinții prin surprindere, îi șochează și părinții nu știu cum să răspundă acuzațiilor. Raportul numește acest labirint al minciunilor „a network of lies/o rețea de minciunilor”.

Pericolul este evident: publicul este ținut departe de adevăr, tinde să creadă autoritățile și stigmatizează familiile ale căror copii le sunt luați. Există și suspiciuni că autoritățile germane intenționat dau informații eronate instituțiilor internaționale specializate în protejarea copiilor.

Dacă ar fi să dam crezare Raportului, bugetul anual al Jugendamt este de 33 de miliarde de euro. Există interese investite în sistemul de protecție al copiilor astfel încât interesul suprem al copiilor este un slogan, nu o realitate. Jugendamt are mii de angajați. Pe lângă ei profită de sistem și proprietarii căminelor unde sunt ținuți copii, evaluatorii, psihologii, familiile sociale care cresc copii luați de la părinți.

Frauda și corupția sunt inevitabile într-un astfel de sistem. Conform Raportului, au fost cazuri în care copii au fost „inventați” pe hârtie pentru a escroca fonduri publice. Au fost depistate și rețele de pedofili care au gestionat cămine pentru adăpostirea copiilor, de exemplu în Berlin. Acest document și informațiile pe care le dă sunt zguduitoare. Vă îndemn să-l citiți cu atenție. Este evident că Familia Furdui este o victimă a unui sistem corupt care pretinde să protejeze copiii, dar în realitate îi abuzează. Abuzul este oficial, intenționat, ignorat de presă și autorități. Cauza Familiei Furdui este o cauză dreaptă. Este, deci, important să nu lăsăm garda jos, ci să continuăm să luptăm cu perseverență, să asigurăm eliberarea din captivitatea Jugendamt a copiilor Furdui.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Ultimul Mâncător de Păcat

În căutarea propriei sale răscumpărări de la bărbatul despre care se tem cel mai mult, Cadi Forbes, în vârstă de zece ani, descoperă un păcat

David și Goliat

La intersecția a două mari imperii antice, un simplu păstor numit David se transformă într-un războinic puternic și ia un uriaș teribil. Una dintre cele

Miracole din Cer

Bazat pe povestea incredibilă a familiei Beam. Când Christy (Jennifer Garner) descoperă fiica ei de 10 ani, Anna (Kylie Rogers) are o boală rară, incurabilă,

Luter

La începutul secolului al XVI-lea, călugărul german idealist Martin Luther (Joseph Fiennes), dezgustat de materialismul bisericii, începe dialogul care va duce la Reforma protestantă. 0

Întoarceți-vă la locul de ascundere

Când luptătorul de rezistență, Piet Hartog, mărturisește atrocitățile față de evrei, el este desenat de dragostea lui frumoasă Aty și de mătușa ei Corrie în

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă. 0 0 votes Article Rating

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x