SEMNAȚI Petiția pentru combaterea batjocoririi credinței religioase și a valorilor spirituale în Europa!

Ne-am născut liberi, cu drepturi fundamentale, cu dreptul de a crede în valori și a ne exprima crezul și opiniile sub protecția Constituției, a legilor naționale și a Tratatelor Internaționale.

Facem parte dintr-o Europă fondată pe principii Creștine, despre care Robert Schuman și Konrad Adenauer spuneau că va fi o „casă europeană, o casă a națiunilor”.

Asistăm astăzi cu îngrijorare la denaturarea scopurilor și obiectivelor Uniunii, la alterarea principiilor statului de drept și la distrugerea cu bună știință a tot ceea ce este drept, moral și curat.

Valorile spirituale sunt călcate în picioare de către liderii europeni, iar credința și simbolurile religioase sunt batjocorite în numele „toleranței și a multiculturalismului”.

În locul din care izvorăște Dreptul European, în Parlamentul European activează grupuri de interese și Comisii, ambasadori ai unor grupuri minoritare și demnitari care își permit să denigreze religia, să discrimineze închinătorii și să batjocorească simbolurile sacre care ne-au însoțit de veacuri și păstrat speranța în vremuri de nevoie.

Solicităm Parlamentului European adoptarea de urgență a unei Rezoluții și elaborarea unei Recomandări prin care să interzică orice formă de batjocură și denigrare a credinței religioase și a valorilor spirituale!

Dreptul la închinare și exprimare a credinței, precum și libertatea de a practica convingerile religioase nestingheriți ne sunt garantate atât prin Constituțiile fiecărui stat european cât și prin Tratatele Internaționale.

Ne opunem oricărei forme de discriminare pe criterii religioase precum și oricăror acte denigratoare din partea unor persoane, grupuri sau Instituții, solicitând Parlamentului European adoptarea de îndată a unui pachet legislativ necesar pentru asigurarea climatului de respect al religiei și al închinătorilor.

Semnând această Petiție, afirmăm în mod responsabil că vom lupta prin orice mijloace etice și eficiente pentru realizarea acestui deziderat!

Încetați batjocorirea valorilor spirituale, încetați batjocura la adresa închinătorilor! Semnați pentru această CAUZĂ AICI!

Inițiativă lansată de Alianța Familiilor pentru România! Nu rămâne indiferent!

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Pavel, apostolul lui Hristos

Pavel, care merge de la cel mai infricos persecutor al creștinilor la cel mai influent apostol al lui Hristos, își petrece ultimele zile în așteptarea

Iertarea

În noaptea în care este eliberat din închisoare, Lucas Blackstone (Angus Macfadyen) pornește pentru orașul Trinity să-l găsească pe omul care la ucis pe fiul

Numărătoarea inversă în Ierusalim

Când armele nucleare sunt introduse în America, F.BI Agentul Shane Daughtry (David A.R White) se confruntă cu o sarcină imposibilă, găsindu-le înainte de a fi

Întâlnirea: Paradisul pierdut

La șapte ani de la cel mai devastator tsunami din Thailanda, șase străini se află în capcană într-o stațiune lângă plajă, la marginea unui uragan

Miracole din Cer

Bazat pe povestea incredibilă a familiei Beam. Când Christy (Jennifer Garner) descoperă fiica ei de 10 ani, Anna (Kylie Rogers) are o boală rară, incurabilă,

Insigna credinței

Bazat pe povestea ofițerului de poliție din Roanoke din Virginia, Bryan Lawrence, care sa luptat înapoi de la o paralizie completă, prin credință pură. 0

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x