SODOMISTII fac legea la Bruxelles. Belgia va elimina genul din cărțile de identitate

SODOMISTII fac legea la Bruxelles. Belgia va elimina genul din cărțile de identitate

Pentru a face posibilă înregistrarea persoanelor „nebinare”, guvernul de la Bruxelles va elimina genul din cărțile de identitate.

Pentru că „feminin” sau „masculin” ar reprezenta categorisiri prea „binare”

Păsărească cu acte-n regulă

Referirea la sex – M sau F – va dispărea de pe cărțile de identitate belgiene. În acest fel va fi posibilă înregistrarea persoanelor „non-binare”, adică a căror identitate de gen nu face parte din norma masculin/feminin.

O decizie ale cărei aspecte tehnice nu au fost încă discutate. „Vrem să implementăm acest lucru rapid”, a asigurat Jessika Soors, purtătorul de cuvânt al secretarului de Stat pentru egalitatea de gen, șanse și diversitate, Sarah Schlitz.

În 2019, Curtea Constituțională a anulat prevederea referitoare la transsexualitate din 25 iunie 2017, considerată nerezonabil de restrictivă și, prin urmare, discriminatorie.

Curtea a considerat că menținerea categoriilor binare, masculin sau feminin, pentru înregistrarea sexului în certificatul de naștere este „incompletă”, scrie RTBF.

Guvernul federal avea în intenție să rezolve acest aspect neconstituțional, dar nu era clar cum să procedeze în această etapă.

X în loc de sex. Dar nici așa nu-i bine

O opțiune a fost determinarea unui sex cu semnul „X” pe cartea de identitate. Dar, în final, guvernul a decis să renunțe de tot la referința la sex de pe cartea de identitate, potrivit unei note politice transmise parlamentului federal pentru 2022.

Miniștrii Justiției, Vincent Van Quickenborne și  Afacerilor Interne, Annelies Verlinden, precum și secretarul de stat pentru Egalitatea de șanse, Sarah Schlitz, au pregătit împreună un proiect de lege în acest sens.

Afacerile interne mai trebuie să analizeze aspectele tehnice, în special impactul acestei eliminări asupra călătoriilor și distribuirea acestei noi cărți de identitate.

„De îndată ce ultimele aspecte tehnice sunt clarificate, dorim să implementăm acest lucru rapid”, a dat asigurări Jessika Soors

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x