SODOMISTII fac legea la Bruxelles. Belgia va elimina genul din cărțile de identitate

Pentru a face posibilă înregistrarea persoanelor „nebinare”, guvernul de la Bruxelles va elimina genul din cărțile de identitate.

Pentru că „feminin” sau „masculin” ar reprezenta categorisiri prea „binare”

Păsărească cu acte-n regulă

Referirea la sex – M sau F – va dispărea de pe cărțile de identitate belgiene. În acest fel va fi posibilă înregistrarea persoanelor „non-binare”, adică a căror identitate de gen nu face parte din norma masculin/feminin.

O decizie ale cărei aspecte tehnice nu au fost încă discutate. „Vrem să implementăm acest lucru rapid”, a asigurat Jessika Soors, purtătorul de cuvânt al secretarului de Stat pentru egalitatea de gen, șanse și diversitate, Sarah Schlitz.

În 2019, Curtea Constituțională a anulat prevederea referitoare la transsexualitate din 25 iunie 2017, considerată nerezonabil de restrictivă și, prin urmare, discriminatorie.

Curtea a considerat că menținerea categoriilor binare, masculin sau feminin, pentru înregistrarea sexului în certificatul de naștere este „incompletă”, scrie RTBF.

Guvernul federal avea în intenție să rezolve acest aspect neconstituțional, dar nu era clar cum să procedeze în această etapă.

X în loc de sex. Dar nici așa nu-i bine

O opțiune a fost determinarea unui sex cu semnul „X” pe cartea de identitate. Dar, în final, guvernul a decis să renunțe de tot la referința la sex de pe cartea de identitate, potrivit unei note politice transmise parlamentului federal pentru 2022.

Miniștrii Justiției, Vincent Van Quickenborne și  Afacerilor Interne, Annelies Verlinden, precum și secretarul de stat pentru Egalitatea de șanse, Sarah Schlitz, au pregătit împreună un proiect de lege în acest sens.

Afacerile interne mai trebuie să analizeze aspectele tehnice, în special impactul acestei eliminări asupra călătoriilor și distribuirea acestei noi cărți de identitate.

„De îndată ce ultimele aspecte tehnice sunt clarificate, dorim să implementăm acest lucru rapid”, a dat asigurări Jessika Soors

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

ALTE FILME CREȘTINE

Întâlnirea

Cinci străini care nu au nimic în comun sunt forțați să se întâlnească la un restaurant de la distanță, datorită închiderii drumului. Ei își aranjează

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă. 0 0 votes Article Rating

Ultimul Mâncător de Păcat

În căutarea propriei sale răscumpărări de la bărbatul despre care se tem cel mai mult, Cadi Forbes, în vârstă de zece ani, descoperă un păcat

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă. 0 0 votes Article Rating

Woodlawn

Un jucător de fotbal de liceu talentat trebuie să învețe să-și îmbrățișeze talentul și credința, luptând împotriva tensiunilor rasiale pe teren și pe teren. 0

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x