UNIVERSITATEA CATOLICĂ SĂRBĂTOREȘTE PICTURA CU GEORGE FLOYD CA ISUS HRISTOS ȘI A PUBLICAT UN RAPORT DESPRE RASISM

UNIVERSITATEA CATOLICĂ SĂRBĂTOREȘTE PICTURA CU GEORGE FLOYD CA ISUS HRISTOS ȘI A PUBLICAT UN RAPORT DESPRE RASISM

O pictură care îl înfățișează pe George Floyd ca Iisus Hristos este atârnat în două locații de la Universitatea Catolică din Statele Unite, a aflat The Daily Signal.

Pictorul a indicat în mod repetat că pictura sa îl înfățișează atât pe Floyd, cât și pe Iisus.

Este doar un alt simptom al liberalizării și secularizării campusului nostru”, a spus un student de la Universitatea Catolică pentru The Daily Signal.

Picturi care îl înfățișează pe George Floyd ca Iisus Hristos sunt atârnate atât în ​​biroul secretarului din campusul Universității Catolice din SUA, cât și în facultatea de drept, după cum a aflat The Daily Signal.

Universitatea Catolică a părut să ignore responsabilitatea pentru pictură luni, spunând la The Daily Signal că pictura artistei Kelly Latimore „Mama” o înfățișează pe „Fecioara Maria susținând trupul lui Hristos mort” – deși artistul a indicat în repetate rânduri că pictura sa îi înfățișează atât pe Floyd cât şi pe Iisus.

„Puteți să-l identificați pe Iisus după semnele de aureolă”, a spus Karna Lozoya, director executiv al comunicațiilor universitare. Lozoya nu a mai abordat tema cu The Daily Signal.

„Icoana nu are loc la Universitatea Catolică din America; este blasfemie și o ofensă la adresa credinței catolice, dar nu este deloc surprinzător că a fost pusă acolo”, a declarat un student de la Universitatea Catolică pentru The Daily Signal într-un e-mail. „Este doar un alt simptom al liberalizării și secularizării campusului nostru.”

Sunt mulți studenți, profesori și personal care sunt îngrijorați de acest lucru, dar nu putem face nimic”, a adăugat studentul, care a cerut să rămână anonim de teama represaliilor din partea administrației universității. „Și dacă tragem un semnal de alarmă, vom fi etichetați de rasiști”.

După publicarea acestui raport, Young Americans for Freedom de la Universitatea Catolică a lansat o petiție pentru a elimina pictura din cele două locații.

„Nici o cauză politică sau socială nu justifică vreodată reprezentarea altuia în locul lui Isus Hristos”, adaugă petiția.

 

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x