APEL Redirecționează impozitul pe venit pentru Miruna

APEL Redirecționează impozitul pe venit pentru Miruna

Ai completat deja formularul pentru redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit deja statului român în anul 2021? Dacă nu ai completat acest formular, poți să salvezi o viață, acordând câteva minute pentru completarea lui online sau offline. Asociația Noel a lansat o campanie pentru salvarea vieții Mirunei, iar tu poți contribui la această minune, fără un efort mare și cheltuieli în plus.

Lăsăm mai jos apelul mamei Mirunei pe care l-am primit pe email la ȘtiriCreștine.ro și te încurajăm să faci o faptă bună. Nu te costă decât câteva minute.

„Numele meu este Cristina Bejan și sunt mămica Mirunei, fetița mea de 5 anișori. Trecem printr-o mare încercare, Miruna suferă de amiotrofie musculară spinală (SMA1), iar tratamentul care oprește boala, terapia genetică Zolgensma, costă 2,1 milioane dolari. Împreună cu Asociația Noel am reușit să strângem până acum 1.900.000 dolari, iar pentru a reuși îndrăznesc să vă cer ajutorul.

Boala se manifestă prin pierderea puterii în toți mușchii din corp până când nu te mai poți mișca deloc. Costul tratamentului este uriaș, însă faptul că el există este minunat deoarece până nu demult această boală însemna condamnare la moarte. Acum, Miruna are șansa de a opri boala.

Mă întrebam dacă ne-ați putea ajuta cu redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit deja statului roman în anul 2021. Este gratuit pentru dvs și se realizează prin completarea Formularului 230 AICI!

Ca angajat sau pensionar, ați plătit deja către stat acest impozit anul trecut chiar dacă ați avut venit doar câteva luni. Acum aveți dreptul de a dona 3,5% din acest impozit către Asociația Noel pentru Miruna, Asociația care ne ajută să strângem banii pentru tratament. Cu ajutorul oamenilor, Asociația Noel a ajutat în trecut alți 3 copilași să strângă această sumă, iar după ce o ajută pe Miruna, vor prelua un alt caz.

De exemplu, la un salar minim pe economie, veți redirecționa către fetița mea aproximativ 55 de lei. Puțin câte puțin de la fiecare se adună o sumă mare și vom reuși să mergem la tratament. După completarea formularului 230 AICI nu mai trebuie să faceți nimic, acesta va fi depus de Asociația Noel la ANAF, iar dvs veți primi o copie pe email. Apoi Statul Roman va redirecționa acești bănuți către Miruna.

Va mulțumesc din inima pentru ajutor.
Cu stima,
Cristina Bejan

P.S.: Dacă aveți colegi de servici, rude sau cunoștințe care credeți că ar fi de acord să completeze și ei formularul 230 pentru Miruna, vă rog să le trimiteți și lor linkul de completare. Cu cât mai mulți oameni completează mai mulți oameni acest formular, cu atât vor ajunge mai mulți bănuți în contul Mirunei și vom reuși să mergem la tratament.

P.P.S.: Vedeți și alte metode de DONAȚIE pentru MIRUNA AICI! Dacă doriți să urmăriți strângerea de fonduri, ne găsiți în grupul de Facebook „Uniți pentru Miruna” AICI!

Asociația pentru Micuțul Noel SMA1 a luat ființă în ianuarie 2019 pentru ajutarea Micuțului  Noel – SMA1 în a obține acces la tratamentul inovator oferit de Avexis (subsidiara Novartis), Zolgensma. În iulie 2020 strângerea de fonduri pentru Noel s-a încheiat cu un succes răsunător, campania îndeplinindu-și obiectivul de a strânge banii necesari tratamentului până la aniversarea primului an de viață al lui Noel. Acum, Asociația are ca scop ajutorarea altor copii cu aceeași problemă de sănătate.

Asociația pentru Micuțul Noel strânge fonduri pentru copiii care suferă de amiotrofie spinală musculară și au nevoie de Zolgensma, cel mai scump tratament din lume. Viziunea noastră este una optimistă, sperăm să putem implica cât mai mulți oameni, organizații, instituții cu care putem să colaborăm pentru atingerea obiectivului nostru și în final să putem să dăm speranță și altor familii care au nevoie de sprijin financiar în lupta lor cu boli rare.

ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să vă rugați pentru Miruna, pentru colectarea rapidă a resurselor necesare pentru tratamentul ei și pentru protecția ei și a familiei lor în toată această vale a durerii.

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x