Ben Oni Ardelean lansează Political Leadership Academy!

Ben Oni Ardelean lansează Political Leadership Academy!

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean lansează vineri, 14 ianuarie 2022, Academia Policită de Leadership. Eveniment va fi lansat ONLINE pe paginile de Facebook Political Leadership Academy (PLA) și Ben Oni Ardelean, începând cu ora 19:00.

Despre conceptul, viziunea și istoricul acestui proiect ne spune președintele PLA, deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean.

„Actuala criză globală a conducerii politice este evidentă. Societatea în care trăim dispune de o economie bazată pe cunoaștere, iar acest fapt ar trebui să se reflecte și în cerințele pe care le avem cu privire la competențele factorilor de decizie. Acest vid de conducere nu va reuși să ofere strategii politice pe termen lung, mediu și scurt la toate nivelurile. Ca atare, cred cu tărie că avem nevoie de o nouă generație de lideri politici care, cu o educație adecvată, bazată pe fundamentele bunei guvernări, să poată dezvolta o națiune la întregul său potențial.

Political Leadership Academy are ca motto:

„Excelență, Integritate și Responsabilitate Politică – un scop care va fi urmărit în formarea, inițierea și pregătirea unei noi generații de lideri.”

Căutăm să oferim celor care vor participa la diferitele programe oportunitatea de a-și urmări aspirațiile în politică, administrație publică, conducere civică etc. și să aibă un impact real, pozitiv în consolidarea democrației, a statului de drept și a bunăstării sociale.

Sper ca acest proiect să rămână un punct de referință în ceea ce privește perspectiva dobândită asupra sferei publice, a politicii și a conducerii, pentru multe generații viitoare.”

Political Leadership Academy oferă un program de pregătire formală și non-formală, pentru persoane din diferite domenii care posedă abilități relevante de conducere. Primii care ating și manifestă acest tip de cultură sunt politicienii și cei care aspiră să intre în sfera politică. Prin urmare, proiectul nostru îi va include atât pe cei care doresc să-și îmbunătățească sau să dobândească noi cunoștințe în domeniul conducerii politice, cât și pe cei care doresc să se angajeze într-o carieră politică. Modulele, cursurile și programele care vor fi oferite sunt complementare programelor de studii academice existente. Cursanții vor prezenta unicitate în formatul lor datorită calității, expertizei și experienței formatorilor. Aceștia sunt personalități remarcabile care au o experiență vastă în politica internațională, mediul academic și atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Pentru mai multe detalii și sesiunea LIVE urmăriți paginile oficiale de Facebook: Political Leadership Academy și Ben Oni Ardelean

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x