Jurnal de Rugăciune: Ianuarie – poporul Pumi din China

Jurnal de Rugăciune: Ianuarie - poporul Pumi din China

Rugăciune pentru misiune
Buletin săptămânal 14-20 ianuarie 2022

Rugăciune pentru familia Cuceuan: România
Familia Cuceuan ne scrie: „Rugați-vă pentru sănătatea noastră a tuturor, putere și har în lucrare. Cereți Domnului călăuzire și înțelepciune ca Ionuț să termine de scris dizertația până la sfârșitul lunii aprilie. Rugați-vă pentru înțelepciune, călăuzire și îmbărbătare pentru echipa de traducere a Bibliei pentru Surzii din România și pentru ca Domnul să aducă și surzi doritori să ajute cu verificarea traducerii. Vă mulțumim pentru rugăciuni și susținere în toată această perioadă. Vă mulțumim și pentru susținerea financiară în anul 2021! Domnul să vă răsplătească această slujire.” Scrisoarea lor de informare o puteți citi aici.

Pace în Etiopia
Războiul din nordul Etiopiei s-a mai potolit, însă a lăsat foarte multe victime, oameni fără casă și hrană. Situația în Ale unde slujește Luminița Prisecaru este dificilă din trei puncte de vedere. Pacea dintre Ale și Konso nu e stabilă. Rugați-vă pentru pace și ca Dumnezeu să dea înțelepciune liderilor din ambele părți să ajungă la o înțelegere în urma întâlnirilor de reconciliere. O altă dificultate este foametea de acolo. Nu este mai nimic de mâncare. Guvernul nu poate să ajute cu nimic anul acesta tocmai din cauza problemelor cauzate de război în nordul țării. Săptămâna trecută a mai început și o epidemie de rujeolă în patru zone foarte izolate din Ale unde doctorii nu au putut ajunge cu vaccinurile. Rugați-vă ca Dumnezeu să-și reverse mila Lui peste Etiopia și peste poporul Ale și Konso.

Rugăciune pentru familia Dumitriu: Papua Noua Guinee
Mihai și Hajni se află în mijlocul unui război spiritual puternic și se confruntă cu multe provocări în lucrarea cu poporul patep din PNG. Ei recunosc minunile pe care Domnul le-a făcut și sunt mulțumitori bisericii din România pentru sprijinul în rugăciune.  Din acest an ei doresc să înceapă un program de ucenicie cu un alt grup lingvistic, buang. Mihai e mai bine cu sănătatea, a început să ia în greutate dar trebuie monitorizat în continuare. Să ne rugăm ca Dumnezeu să-i călăuzească în ceea ce au de făcut în continuare. Vă invităm să citiți scrisoarea lor de informare aici.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x