YouTube elimină o predică a pastorului John MacArthur etichetând-o ca „discurs de ură”

YouTube elimină o predică a pastorului John MacArthur etichetând-o ca „discurs de ură”

YouTube a eliminat o predică recentă a pastorului John MacArthur despre sexualitatea biblică în care acesta afirmă că Dumnezeu i-a făcut pe oameni „bărbat și femeie”.

Potrivit CBN News, MacArthur, care este pastorul bisericii Grace Community din Los Angeles, CA, a ținut o predică ca parte a unui protest la nivel național împotriva unei noi legi canadiene care interzice terapia de conversie.

„Nu există transgender”, a spus MacArthur duminică la amvon. Ești fie o pereche de cromozomi XX, fie XY. Dumnezeu l-a făcut pe om bărbat și femeie. Asta este determinat genetic, este fiziologie, este știință, este realitatea.”

„Pe de o parte, realitatea acelei minciuni și înșelăciuni este atât de dăunătoare, atât de distructivă, atât de izolatoare, atât de coruptă încât trebuie să fie confruntată, dar, pe de altă parte, acea confruntare nu poate exagera un lucru evident, și anume un sentiment de a te simți izolat în relații”, a adăugat el.

Pastori și lideri religioși și-au exprimat îngrijorarea cu limbajul prea permisiv din Legea C-4 din Canada, care a intrat în vigoare la 8 ianuarie, care ar putea duce la interzicerea predicilor despre sexualitatea biblică.

Potrivit Liberty Coalition Canada, formularea proiectului de lege este atât de cuprinzătoare încât ar putea permite „atragerea răspunderii penale a creștinilor care ar susține adevărul biblic în fața celor aflați în robia păcatelor sexuale precum homosexualitatea și transgenderismul”.

În semn de protest față de lege, MacArthur și alți 4.000 de pastori au urcat duminică la amvon și au predicat despre sexualitatea biblică. YouTube a eliminat predica lui MacArthur de pe platforma sa și a etichetat mesajul drept „discurs de ură”.

Jenna Ellis, consilier special al organizației Thomas More Society, care l-au reprezentat cu succes pe MacArthur atunci când autoritățile comitatului Los Angeles au încercat să închidă biserica Grace Community pentru că a sfidat restricțiile de izolare din cauza COVID-19 și a continuat adunările în persoană, a criticat platforma de partajare a videoclipurilor pentru cenzurarea predicii lui MacArthur.

„Marea oligarhie tehnologică din Statele Unite pune în aplicare echivalentul legii nebunești a Canadei, cenzurând adevărul și dreptul pastorilor de a predica Biblia. Dacă americanii nu se opun acestor giganți ai tehnologiei, acest nou regim va ocoli Constituția pentru a ne restrânge drepturile fundamentale de liberă exprimare și de liberă exercitare a religiei, iar impactul va fi devastator”.

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x